Dolgozzon az EU-ban – Miért az Európai Parlament? 

Többnemzetiségű, többnyelvű és multikulturális szervezet vagyunk, amelynek munkatársai Európa minden részéből érkeznek. Az Európai Parlament érdekes és változatos munkalehetőségeket kínál egy olyan egyedülálló szervezetben és munkakörnyezetben, amely az EU központi részét képezi.

  • A Parlament egyre inkább a projektmunkára és az innovációra összpontosít annak érdekében, hogy a lehető legmegfelelőbb módon segítse az európai parlamenti képviselők munkáját és tájékoztassa a polgárokat. Dinamikus szervezetként újabb és jobb munkamódszereket keresünk.

    A legtöbb munkacsoport napi szinten egy vagy két fő nyelven dolgozik, de a Parlament politikai munkája során kiáll a többnyelvűség mellett, és a személyzetnek lehetősége van más uniós nyelvek tanulására is.

    A Parlament személyzete modern épületekben dolgozik, amelyeket a különböző munkavégzési módokhoz igazított infrastruktúra és kiváló, házon belüli létesítmények, például sportközpontok támogatnak.

atyourservice_home_large    
 

A jelentkezés módja

A Parlament körülbelül 8000 tisztviselőt és egyéb alkalmazottat alkalmaz szerte Európában. Tudja meg, hogyan lehet uniós tisztviselő vagy vehetik fel más szerepkörbe.