Blijf op de hoogte 

Lijkt het Europees Parlement van waar u woont wel heel ver weg? Wilt u meer weten over de werkzaamheden van het Parlement? Hier leest u waar u informatie kunt vinden om een beter beeld te krijgen van het reilen en zeilen in het rechtstreeks verkozen orgaan van de EU.

    

Sociale media

Om ons te spreken, hoeft u uw bureau of woonkamer natuurlijk niet te verlaten. We zijn te vinden op alle grote sociale media en horen graag van u. Sluit u bij ons aan!

    

Infopagina's over de Europese Unie

Indien u op zoek bent naar een handig overzicht van het beleid van de EU en de rol van het Parlement daarin, bent u hier op de juiste plek. De infopagina's zijn beknopt, maar bieden u het volledige plaatje en worden regelmatig geactualiseerd.

    

Onderzoeksdienst van het Europees Parlement

De Onderzoeksdienst van het Europees Parlement (EPRS) is de interne onderzoeksdienst en denktank van het Europees Parlement. Het voorziet in onafhankelijke en objectieve analyses over beleidskwesties die beschikbaar zijn voor iedereen.

    

Citizens' App

Via de Citizens' App ontdek je wie wat doet in de EU en welke impact dat allemaal heeft op jouw dagelijkse leven. Je komt bovendien te weten voor welke uitdagingen de EU staat - en niet alleen de EU: veel van deze kwesties hebben immers ook gevolgen voor jouw eigen toekomst.

    

Mediakanalen die verslag uitbrengen over parlementen

Ben je geïnteresseerd in tv- en internetzenders met berichtgeving over parlementaire activiteiten in onze lidstaten? Dan is dit de juiste plek!

    

Veiligheid en toegang

Wij streven ernaar zowel de veiligheid van onze gebouwen te garanderen als het Parlement open te houden voor bezoekers. Kom te weten hoe wij hierin een evenwicht proberen te vinden.

    

RSS-feeds

Lees meer over onze verschillende RSS-feeds. Zo krijg je steeds de meest recente informatie over activiteiten en publicaties van het Europees Parlement.

AYS home banner