Informați-vă! 

Vi se pare că Parlamentul European este foarte departe de locul în care trăiți? Ați dori să aflați mai multe despre cum funcționează? Această secțiune vă oferă piste pe care le puteți explora pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă în singura instituție a UE aleasă prin vot direct.

    

Rețelele de comunicare socială

Bineînțeles, nu trebuie să vă părăsiți biroul sau să ieșiți din cameră pentru a sta de vorbă cu noi. Suntem prezenți pe majoritatea platformelor de comunicare socială și ne-ar face plăcere să intrăm în contact cu dumneavoastră. Vă așteptăm alături de noi!

    

Fișe tehnice privind Uniunea Europeană

Dacă doriți să aveți o privire de ansamblu asupra politicilor europene și a rolului Parlamentului în elaborarea lor, puteți începe de aici. Deși concise, Fișele tehnice vă oferă o imagine completă. Ele sunt actualizate periodic.

    

Serviciul de Cercetare al Parlamentului European

Registrul nostru oferă acces direct la majoritatea documentelor Parlamentului, iar altele sunt disponibile la cerere, fără să fie nevoie de o justificare. Aflați tot ce doriți să știți.

    

Citizens' App

Instalând Citizens' App, veți afla cine ce face în Uniunea Europeană, de ce contează toate aceste lucruri pentru viața dumneavoastră de zi cu zi și cu ce provocări se confruntă Uniunea, dintre care multe vă vor influența viitorul.

    

Canale media care relatează despre parlamente

Te interesează canalele de TV și internet care prezintă activitățile parlamentare din statele membre ale UE? Le găsești aici.

    

Securitate și acces

Aflați cum ne străduim să atingem echilibrul perfect dintre asigurarea securității în clădirile noastre și menținerea Parlamentului deschis pentru vizitatori.

    

Flux RSS

Află mai multe despre diferitele fluxuri RSS pe care le propun site-urile noastre. Ele te ajută să obții cele mai recente informații despre activitățile și publicațiile Parlamentului European.

AYS home banner