Lucrați pentru UE - De ce Parlamentul European? 

Suntem o organizație multinațională, multilingvă și multiculturală, cu personal din întreaga Europă. Alăturându-vă Parlamentului European, veți avea oportunități profesionale interesante și variate într-o organizație unică și într-un mediu profesional aflat în centrul UE.

  • În sprijinul activității sale principale, care constă în a oferi deputaților în Parlamentul European și cetățenilor europeni cele mai bune servicii posibile, Parlamentul se concentrează tot mai mult pe proiecte și inovare. Suntem o organizație dinamică și continuăm să căutăm modalități noi și mai bune de a munci.

    Majoritatea echipelor lucrează zilnic în una sau două limbi principale, însă Parlamentul promovează multilingvismul în activitatea sa politică, iar personalul are posibilitatea de a învăța alte limbi ale UE.

    Personalul Parlamentului lucrează în clădiri moderne, dotate cu infrastructură adaptată la diferitele moduri de lucru și cu facilități interne excelente, cum ar fi centrele sportive.

atyourservice_home_large    
 

Cum puteți candida

La Parlament lucrează circa 8 000 de funcționari și alți membri ai personalului în toată Europa. Citiți despre modalitățile prin care puteți deveni funcționar al UE sau puteți fi recrutat în altă calitate.