Αυτή τη φορά ψηφίζω ( aftitiforapsifizw.eu )

Οι ευρωπαϊκές εκλογές θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2019. 

Μεταξύ της Πέμπτης 23 Μαΐου και της Κυριακής 26 Μαΐου, ανάλογα με το πού ζείτε ή πού ψηφίζετε.

δύο πράγματα που πρέπει να κάνετε τώρα και μια σειρά πολύ καλών λόγων γιατί να τα κάνετε

Οι ευρωπαϊκές εκλογές λαμβάνουν χώρα τον Μάιο του 2019. Ανάλογα με το πού ζείτε ή πού ψηφίζετε, λαμβάνουν χώρα μεταξύ Πέμπτης 23 Μαΐου και Κυριακής 26 Μαΐου.


Η Ευρώπη αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις. Από τη μετανάστευση μέχρι το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων. Αλλά υπάρχουν και ευκαιρίες, όπως η επέκταση της ψηφιακής ενιαίας αγοράς, για παράδειγμα, με παράλληλη ενίσχυση της κατάλληλης προστασίας για τους καταναλωτές και τους δημιουργούς της Ευρώπης.


Είναι λίγα μόλις από τα πράγματα για τα οποία δραστηριοποιείται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και είναι κάτι που θα συνεχίσει να κάνει. Εάν του δώσετε τη δημοκρατική ισχύ να το πράξει με την ψήφο σας.


Βλέπουμε γύρω μας πώς μη αμφισβητούμενες αναλήθειες μπορούν εύκολα να μετατρέψουν την πολυμορφία σε διάσπαση. Όπως και πόσο ευάλωτη μπορεί να είναι η δημοκρατία εάν δεν συμμετέχουμε ενεργά σε αυτήν.


Αυτή τη φορά δεν αρκεί απλώς να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή τη φορά ο καθένας μας χρειάζεται να αναλάβει την ευθύνη και να επιλέξει το μέλλον.


Γι’ αυτό, αυτή τη φορά σας ζητάμε να δεσμευθείτε ότι θα ψηφίσετε και να πείσετε την οικογένεια και τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο.


Ακολουθεί μια σειρά καλών λόγων για να το πράξετε. Αν και υπάρχουν πολλοί περισσότεροι.


Γι’ αυτό αφιερώστε λίγο χρόνο και επισκεφτείτε τη διεύθυνση αυτητηφοραψηφιζω.eu, δεσμευθείτε πως θα ψηφίσετε και ζητήστε από τους φίλους και την οικογένειά σας να κάνουν το ίδιο.