Kyllä, tällä kertaa äänestän ( tallakertaaaanestan.eu )

EU-vaalit pidetään toukokuussa 2019.

Varsinainen vaalipäivä on torstain 23. päivän ja sunnuntain 26. päivän välillä ja määräytyy asuin- tai äänestyspaikkasi mukaan.

kaksi asiaa, jotka kannattaa tehdä nyt, ja koko joukko hyviä syitä tehdä ne

EU-vaalit pidetään toukokuussa 2019. Varsinainen vaalipäivä on torstain 23. päivän ja sunnuntain 26. päivän välillä riippuen siitä, missä asut tai äänestät.


Eurooppa kohtaa monia haasteita muuttoliikkeestä aina tietosuojaan. Mahdollisuuksiakin on, esimerkiksi digitaalisten sisämarkkinoiden laajentaminen samalla kun lujitetaan Euroopan kuluttajien ja luovan työn tekijöiden asianmukaista suojaa.


Tässä on vain muutama esimerkki asioista, joiden parissa Euroopan parlamentti työskentelee. Ja niin se aikoo tehdä jatkossakin, kunhan annat sille tähän demokraattisen vallan äänestämällä.


Huomaamme ympärillämme, kuinka helposti valheet ja epätotuudet uhkaavat moninaisuutta ja aiheuttavat kahtiajakoa, jos niitä ei kiistetä. Ja miten hauras demokratia voi olla, jos emme aktiivisesti osallistu siihen.


Tällä kertaa ei riitä, että vain toivomme parempaa tulevaisuutta. Tällä kertaa meidän kaikkien on otettava vastuu siitä ja valittava tulevaisuutemme.


Sen vuoksi tällä kertaa pyydämme sinua sitoutumaan siihen, että äänestät itse ja houkuttelet perheesi ja ystäväsikin äänestämään.


Tässä on muutama hyvä syy tehdä niin. Mutta eivät ne tähän lopu.


Pistäydy siis sivustolla tälläkertaaäänestän.eu, sitoudu äänestämään ja pyydä perhettäsi ja ystäviäsi tekemään samoin.