ovaj put glasam ( ovajputglasam.eu )

Europski izbori održat će se u svibnju 2019. 

Između četvrtka, 23. svibnja, i nedjelje, 26. svibnja, ovisno o tome gdje živite ili glasujete.

dvije stvari koje treba učiniti sada i cijeli niz dobrih razloga zašto

Europski izbori održat će se u svibnju 2019. Između četvrtka, 23. svibnja, i nedjelje, 26. svibnja, ovisno o tome gdje živite ili glasate.


Pred Europom je mnogo izazova. Od migracija do privatnosti podataka. Ali mnogo je i prilika, primjerice širenje jedinstvenog digitalnog tržišta, uz poboljšanje odgovarajuće zaštite europskih potrošača i autora.


To su tek neke od stvari na kojima Europski parlament trenutno radi. I nastavit će to činiti. Pod uvjetom da mu svojim glasom za to date demokratske ovlasti.


Oko sebe vidimo kako neistine koje ne preispitamo lako mogu dovesti od raznolikosti do podjela. I kako demokracija može biti krhka ako u njoj ne sudjelujemo aktivno.


Ovaj put nije dovoljno samo nadati se boljoj budućnosti. Ovaj put svatko od nas treba preuzeti svoj dio odgovornosti i odabrati svoju budućnost.


Zato ovaj put tražimo od Vas da se obvežete na glasanje i pomognete tako što ćete uvjeriti svoju obitelj i prijatelje da učine isto.


Ovdje ćete naći popis dobrih razloga zašto to učiniti. Postoji još mnogo onih koje nismo naveli.


Zato odvojite trenutak i posjetite stranicu ovajputglasam.eu, obvežite se na glasanje i pozovite svoje prijatelje i obitelj da Vam se pridruže.