szavazni fogok ( szavaznifogok.eu )

Az európai választásokra 2019. májusában kerül sor.

Május 23. csütörtök és május 26. vasárnap között szavazhatsz, attól függően, hogy hol laksz, vagy hol szavazol.

két teendő mostanra és egy teljes lista arról, hogy miért kell ezeket megtenni

2019. májusban tartják az európai választásokat. A választásokra – attól függően, hogy hol laksz vagy hol kívánsz szavazni – május 23. csütörtök és május 26. vasárnap között kerül sor.


Európa számos kihívással szembesül. A migrációtól kezdve egészen az adatvédelemig. De számos lehetőség is előttünk áll: a digitális egységes piac kiterjesztésével például megerősítjük az európai fogyasztók és alkotók megfelelő védelmét.


Ez csak egy pár azon dolgok közül, amelyek kapcsán az Európai Parlament fellép. És továbbra is fel fog lépni. Amennyiben szavazatoddal erre demokratikusan felhatalmazod.


Csak körül kell néznünk, és láthatjuk, hogy a sokszínűség a cáfolatlanul hagyott igaztalanságok révén könnyen megosztottsággá válik. A demokrácia pedig milyen törékennyé, ha nem veszünk részt benne aktívan.


Itt az ideje, hogy ne csak reménykedjünk egy jobb jövőben. Mindannyiunknak tennünk is kell érte, és ezúttal nekünk kell megválasztanunk jövőnket.


Ezért most arra kérünk, hogy kötelezd el magad a szavazás mellett és győzd meg családodat és barátaidat is arról, hogy ők is így tegyenek.


Alább számos jó okot sorolunk fel, hogy mindezt miért tedd. Ezen kívül sok egyéb indok is létezik.


Kérjük, szánj egy percet a szavaznifogok.eu honlap meglátogatására, kötelezd el magad a szavazás mellett és kérd meg a barátaidat és a családodat is, hogy tartsanak veled.