de data asta votez ( dedataastavotez.eu )

Alegerile europene vor avea loc în mai 2019. 

În perioada joi, 23 mai - duminică, 26 mai, în funcție de țara în care locuiți sau în care votați.

două lucruri de făcut acum și o listă întreagă de motive valabile pentru a le face

Alegerile europene vor avea loc în mai 2019, de joi, 23, până duminică, 26 mai, în funcție de țara în care locuiești sau în care votezi.


Europa are în fața ei numeroase provocări. De la migrație și schimbări climatice, până la șomajul în rândul tinerilor și protecția datelor.


Astăzi, mai mult ca oricând, este necesar să găsim soluții comune.


Ne așteaptă însă și oportunități, cum ar fi extinderea pieței unice digitale și consolidarea concomitentă a protecției adecvate a consumatorilor și artiștilor europeni.


Acestea sunt doar câteva dintre domeniile în care acționează Parlamentul European. Și va continua să o facă. Dacă îi vei acorda competența democratică necesară, mergând la vot.


Spre deosebire de acum cinci ani, aceste alegeri europene au loc într-un context foarte diferit.


Vedem, în jurul nostru, cum neadevăruri pe care nimeni nu le pune sub semnul întrebării pot transforma cu ușurință diversitatea în diviziune. Și cât de fragilă este democrația, dacă noi nu participăm activ la ea.


De data asta, nu este de ajuns doar să speri că viitorul va fi mai bun. De data asta, fiecare dintre noi trebuie să își și asume responsabilitatea și să își aleagă viitorul.


De aceea, de data asta îți cerem să te angajezi că vei vota și să ne ajuți să-ți convingem familia și prietenii să facă la fel.


Vei găsi în cele ce urmează o listă cu motive valabile pentru a face ambele lucruri. Pe lângă acestea, mai există multe altele.


Te rugăm, așadar, să îți faci puțin timp chiar acum și să accesezi site-ul dedataastavotez.eu, să te angajezi că vei vota și să le ceri familiei și prietenilor tăi să ți se alăture.