tokrat grem volit ( tokratgremvolit.eu )

Evropske volitve bodo potekale maja 2019. 

Med četrtkom 23. maja in nedeljo 26. maja – odvisno od tega, kje živite oziroma volite.

dve stvari, ki bi ju morali narediti zdaj, in kopica razlogov, zakaj

Evropske volitve bodo potekale maja 2019. In sicer med četrtkom, 23. maja, in nedeljo, 26. maja – odvisno od kraja, kjer živite oziroma volite.


Evropa je pred številnimi izzivi. Od migracij do varstva podatkov. Pa tudi pred številnimi priložnostmi, kot je na primer širjenje enotnega digitalnega trga ob hkratni krepitvi ustrezne zaščite evropskih potrošnikov in ustvarjalcev.


To je samo nekaj področij, na katerih je Evropski parlament dejaven. In bo to tudi v prihodnje. Če mu boste za to podelili demokratično moč, tako da greste volit.


Če se ozremo naokrog, vidimo, kako hitro lahko nesporne neresnice raznolikost preobrnejo v delitve. In kako krhka je lahko demokracija, če v njej ne sodelujemo aktivno.


Tokrat ni dovolj samo upanje na boljšo prihodnost. Tokrat moramo zanjo vsi prevzeti odgovornost in si svojo prihodnost izbrati.


Zato vas tokrat prosimo, da se obvežete, da boste volili, pa tudi da boste pomagali prepričati družino in prijatelje, da storijo enako.


Spodaj najdete kopico dobrih razlogov, zakaj bi bilo treba narediti oboje. Poleg naštetih pa obstajajo še mnogi drugi.


Zato si zdaj vzemite trenutek in obiščite tokratgremvolit.eu, obvežite se, da boste volili, ter prosite družino in prijatelje prosite, naj storijo enako.