skip to content
 
 
 

Събития в Дома на Европа

 .

С цел установяване на тясна връзка между българските граждани и членовете на Европейския парламент Бюрото на ЕП в България организира тематични конференции, граждански форуми и семинари. По време на всички събития, в открита дискусия по дадена тема с членове на ЕП, българските граждани могат да изказват своите позиции и очаквания, да задават въпроси, да търсят път към общо решаване на проблеми от регионално и национално значение.

 .
Домът на Европа в СофияДомът на Европа в София
Пълна зала по време на публично събитие в Дома на Еворпа
 .

Информация за всички събития и за актуалните новини от Бюрото на Европейския парламент в България можете да намерите в секция Новини и събития, както и в календара по-долу.

Бележка към 13.10.2020 г.: Коронавирус COVID-19 се разпространява в различни региони по света, включително в Европейския съюз, и представлява заплаха за общественото здраве. По тази причина Европейският парламент предприе предпазни мерки.

Посещенията на Европейския парламент и събитията в сградите му се отменят с незабавно действие от 3 март до 30 ноември включително (с възможност за удължаване на срока). Това включва провеждането на събития в Дома на Европа.

Европейският парламент се надява, че ще можете да ни посетите в бъдеще и се извинява за евентуалните неудобства.

Искаме да Ви уверим, че това са мерки с временен характер. Парламентът наблюдава ситуацията в реално време и съответно обновява предприетите мерките.

Благодарим Ви за разбирането!

 

 .
Календар на събитията в Дома на Европа