skip to content
Съобщения за пресатаПредставители на медиите - група от фотографи
Съобщения за пресата
 

НА ЖИВО: Приоритетите за новия мандат на българските евродепутати

09/07/2019
 .

Тук може да проследите на живо дискусията на тема „Приоритети за новия мандат на българските евродепутати“, която Бюрото на Европейския парламент в България организира на 12 юли 2019 г. от 10.00 ч. Събитието ще се проведе в зала 6 на Националния дворец на културата в София.

 .

 .

По време на събитието ще бъдат представени членовете на Европейския парламент, избрани от България. В дискусия с гостите в залата те ще посочат основните теми, по които ще работят през новия мандат.

Събитието ще бъде открито от Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България. До момента участие в срещата са потвърдили Асим Адемов (ЕНП), Александър Йорданов (ЕНП), Петър Витанов (С&Д), Атидже Алиева–Вели (Обнови Европа) и Илхан Кючюк (Обнови Европа). Присъстващите евродепутати ще изложат приоритетите на своята политическа група през новия мандат на Европейския парламент и ще представят очакванията си за новия политически сезон, като посочат областите, в които планират да бъдат особено активни и парламентарните комисии, в които ще работят. Публиката също ще има възможност да задава въпроси към участниците в срещата. Модератор ще бъде журналистката Добрина Чешмеджиева.

Дискусията ще се състои на 12 юли 2019 г., петък, от 10.00 ч. до 12.30 ч. в зала 6 на Националния дворец на културата в София, вход А6. Тя ще бъде предавана на живо тук и на Фейсбук страницата на Бюрото на Европейския парламент. По време на събитието ще бъде осигурен превод на жестомимичен език. То е отворено за широката публика и медиите. Приложена ще намерите програмата на дискусията.

Моля да се регистрирате за участие до 11 юли 2019 г. на http://epfacebook.eu/qjdP.

 .
Регистрирайте се за участие тук до 11 юли 2019 г.