skip to content
 
 
Съобщения за пресатаПредставители на медиите - група от фотографи
Съобщения за пресата
 

Онлайн уебинар: Бъдещето на европейските младежки политики

22/06/2020
 .

На 2 юли Бюрото на Европейския парламент в България и Националният младежки форум ще проведат уебинар на тема „Бъдещето на европейските младежки политики“. Събитието ще бъде излъчвано на живо на Фейсбук страниците на Бюрото на ЕП в България и НМФ. Тук ще научите как да се включите и къде да зададете своите въпроси.

 .
Уебинарът ще се проведе на 2 юли от 17:00 до 18:15 ч. и ще бъде излъчван на живо на Фейсбук страниците на Бюрото на ЕП в България и НМФ.Онлайн уебинар: Бъдещето на европейските младежки политики
Уебинарът ще се проведе на 2 юли от 17:00 до 18:15 ч. и ще бъде излъчван на живо на Фейсбук страниците на Бюрото на ЕП в България и НМФ.
 .

Образователният сектор беше силно засегнат от кризата с коронавируса в цяла Европа, която наложи затварянето на университети и ограничения в пътуванията. Много от участниците в програма „Еразъм+“ и други младежки програми се сблъскаха с трудности. По тази причина Бюрото на Европейския парламент в България организира онлайн среща с членове на ЕП на тема „Бъдещето на европейските младежки политики“ в партньорство с Националния младежки форум.

По време на уебинара ще бъдат обсъдени възможностите за младежки обмени и стажове и темата за професионалната реализация. Участниците ще научат какво прави Европейският съюз за младите хора, какви са приоритетите на Европейския парламент през новия му мандат в тези сфери и какви са предизвикателствата заради настоящата криза. Зрителите ще имат възможност да задават своите въпроси към участниците предварително.

В събитието ще вземат участие членовете на Европейския парламент Асим Адемов (ЕНП), Цветелина Пенкова (С&Д), Петър Витанов (С&Д) и Ангел Джамбазки (ЕКР). Модератор ще бъде Мая Донева, изпълнителен директор на Фондация „Карин дом“, обучител и лектор по въпросите на активното гражданство.

Уебинарът ще се проведе на 2 юли от 17:00 до 18:15 ч. и ще бъде излъчван на живо на Фейсбук страниците на Бюрото на ЕП в България и НМФ. Изпращайте предварително въпросите си към участниците в платформатa slido: https://www.sli.do/ с код #7890 и като коментари в събитието във Фейсбук. По време на уебинара е осигурен жестов превод.

 .
Фейсбук профил на Бюрото на Европейския парламент в България - излъчване на живо на 2 юли
Фейсбук профил на Националния младежки форум - излъчване на живо на 2 юли
Задайте въпросите си предварително в slido: https://www.sli.do/ с код #7890
Онлайн уебинар: Бъдещето на европейските младежки политики (събитие във Фейсбук)