skip to content
Съобщения за пресатаПредставители на медиите - група от фотографи
Съобщения за пресата
 

Съобщения

 .

Тук ще намерите цялата актуална информация за събитията, организирани от Европейския парламент в България, както и актуални новини, отразяващи бълграската гледна точка към политиката, провеждана в Европейския съюз и в рамките на Парламента.

 .
Над 70 ученици и учители от пет училища във Враца, Мездра, Монтана и Плевен се включиха в четвъртата регионална среща на училища посланици.
Над 70 ученици и учители от пет училища във Враца, Мездра, Монтана и Плевен се включиха в четвъртата регионална среща на училища − посланици на Европейския парламент, която се проведе на 17 март 2023 г. в Дома на културата във Враца. Тя беше организира в партньорство с центъра Европа Директно Враца.
Ева Мария Попчева е евродепутат от Испания, член на групата на Обнови Европа в ЕП и заместник-председател на парламентарната комисия по икономически и парични въпроси.
На 15 март Бюрото на Европейския парламент в България проведе медиен брифинг, засягащ темата за координацията на икономическите политики на страните от Европейския съюз (т.нар. Европейски семестър) и дезинформацията и митовете по отношение на приемането на еврото. В брифинга се включи Ева Мария Попчева, евродепутат от Испания, член на групата на Обнови Европа в ЕП и заместник-председател на парламентарната комисия по икономически и парични въпроси.
 .