skip to content
 
 
Съобщения за пресатаПредставители на медиите - група от фотографи
Съобщения за пресата
 

Уебинар „Бъдещето на Европа през погледа на младите“ на 30 септември

 .
21/09/2021
 .

Бюрото на Европейския парламент в България организира уебинар на тема „Бъдещето на Европа през погледа на младите“, който ще се проведе на 30 септември 2021 г., четвъртък, от 10.00.

 .
В дискусията ще се включат тримата български евродепутати, избрани да представляват Европейския парламент в Конференцията за бъдещето на Европа.В дискусията ще се включат тримата български евродепутати, избрани да представляват Европейския парламент в Конференцията за бъдещето на Европа.
В дискусията ще се включат тримата български евродепутати, избрани да представляват Европейския парламент в Конференцията за бъдещето на Европа.
 .

Целта на събитието ще бъде да запознае участниците с Конференцията за бъдещето на Европа и да ги насърчи да вземат активно участие в нея, като споделят своите виждания и предложения за бъдещото развитие на Европейския съюз.

В уебинара ще се включат тримата български евродепутати, избрани да представляват Европейския парламент в Конференцията: Ева Майдел (ЕНП), Илхан Кючюк (Обнови Европа) и Ангел Джамбазки (ЕКР). Те ще представят основните теми от Конференцията, по които работят в работните ѝ групи. След това участниците в събитието ще имат възможност да задават въпроси към евродепутатите и да споделят своите идеи за това в каква Европа биха искали да живеят. Основните разисквани теми ще са в следните области:

  1. Образование, култура, младеж и спорт
  2. Изменение на климата и околната среда
  3. Цифрова трансформация

Модератор на събитието ще бъде Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България.

Събитието ще се проведе на български език и ще бъде излъчвано на живо на Facebook страницата на Бюрото на ЕП в България. Осигурен е и жестов превод за хората с увреден слух.

За участие в уебинара в zoom трябва да се регистрирате до 29 септември 2021 г.: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/RegistrationForm30092021! Може да изпращате въпросите си към участниците предварително в slido с хаштаг #BG21. 

 .
Регистрирация за уебинар „Бъдещето на Европа през погледа на младите“
Към събитието във „Фейсбук“
Конференция за бъдещето на Европа - най-важното
Платформа на Конференцията за бъдещето на Европа