skip to content
 

Európai Ifjúsági Nagy Károly-díj (#ECYP2022)

16-30 év közötti uniós lakoslakos vagy, és olyan projekten dolgozol, amely hozzájárul Európa alakításához? Akkor te lehetsz az Európai Ifjúsági Nagy Károly-díj következő nyertese! A díj olyan, fiatalok által vezetett projekteket támogat, amelyek Európában és nemzetközi szinten egyaránt elősegítik az együttműködést és a megértést. Jelentkezz már most a projekteddel, és nyerj el akár 7500 eurót, valamint segítséget a kezdeményezésed továbbfejlesztéséhez!

Jelenleg nem lehet pályázatokat beadni a Nagy Károly ifjúsági díjraJelenleg nem lehet pályázatokat beadni a Nagy Károly ifjúsági díjra
Jelenleg nem lehet pályázatokat beadni a Nagy Károly ifjúsági díjra

Az Európai Ifjúsági Nagy Károly-díjat az európai és nemzetközi megértést előmozdító ifjúsági projekteknek ítélik oda. A díj kiemeli a fiatalok az európai demokrácia megerősítése érdekében Európa-szerte végzett mindennapi munkáját, és támogatja aktív részvételüket Európa jövőjének alakításában. A 2008-ban alapított díjat az Európai Parlament és az aacheni Nemzetközi Nagy Károly-díj Alapítvány közösen ítéli oda.

 

2022. évi ütemterv

2022. január 10.: a pályázat kiírása

2022. február 13.: a projektek benyújtásának határideje

2022. március: a nemzeti győztesek kihirdetése

2022. május: díjátadó ünnepség Aachenben

 

Korábbi nyertesek

Az Európai Ifjúsági Nagy Károly-díj 2008 óta támogatja az EU egész területéről származó fiatalok inspiráló projektjeit. A nemzeti és európai zsűrik minden évben minden tagállamból összesen 27 nemzeti projektet, közülük 3 európai díjazottat választanak ki, akiket meghívnak az aacheni díjátadó ünnepségre.

Ismerd meg a korábbi díjazottakat
 

GYIK

A "Gyakran ismételt kérdések" segítenek választ találni az Európai Ifjúsági Nagy Károly-díjjal és a pályázati eljárással kapcsolatos kérdéseidre.

További információk