Senaste nytt

Next PECH committee meetings

17-10-2019 - 09:38
Colours of the EP 2014 activity calendars

Missa inte

Senaste pressmeddelandena

  Hearing of Commissioner-designate Virginijus Sinkevičius

03-10-2019
PECH ENVI

The Environment, Public Health and Food Safety, and Fisheries Committees questioned Virginijus Sinkevičius, candidate for the Environment and Oceans portfolio.

 

Användbara dokument

Dagens sändningar

Ingen sändning i dag

Multimediabibliotek

03-10-2019 - 14:33
PECH ENVI Utfrågning
03-10-2019 - 09:07
PECH Sammanträde
02-10-2019 - 14:42
PECH Sammanträde

Välkomsthälsning

Chris DAVIES

Den gemensamma fiskeripolitiken syftar till att säkerställa att fisket bedrivs på ett hållbart sätt och att fiskbestånden bevaras på en nivå som säkerställer en lönsam fiskenäring och kustsamhällenas ekonomi. I många hav har man uppnått goda framsteg, men situationen på andra håll, särskilt i Medelhavet, ger anledning till stor oro.

Under denna valperiod måste vi se till att den gemensamma fiskeripolitikens principer upprätthålls och stöds på ett lämpligt sätt av politiska instrument såsom Europeiska havs- och fiskerifonden (EHFF) och förordningarna om fiskerikontroll. Vi måste stärka ansträngningarna för att bekämpa olagligt, orapporterat och oreglerat fiske (IUU), och se till att hållbarhet är ett centralt mål för de fiskepartnerskap som EU ingår med andra länder.

EU:s medborgare har rätt att bli informerade om beslutsprocessen. Jag hoppas att denna webbplats ger en god inblick i vår dagliga verksamhet.

Chris DAVIES

AnsvarsområdenKontakter

Länkar