Bine ați venit pe site-ul „Contracte și granturi”! 

Regulamentul financiar aplicabil bugetului general al Uniunii Europene și normele de aplicare a acestuia stabilesc principiile de execuție a bugetului, inclusiv principiul transparenței.

Achizițiile publice

În conformitate cu principiul transparenței și cu alte norme de reglementare, Parlamentul European are obligația de a lansa invitații de participare la licitații.

Lista anunțurilor

În conformitate cu Regulamentul financiar aplicabil bugetului general al Uniunii Europene, Parlamentul European are obligația de a organiza licitații publice pentru achiziționarea de bunuri și servicii.

Subvenţii

Un grant este considerat „acordat” atunci când există un prim angajament juridic, și anume în momentul semnării primului acord.

Partide și fundații politice

Un partid politic la nivel european este o organizație care respectă un program politic, este formată din partide naționale și persoane fizice în calitate de membri și este reprezentată în mai multe state membre.

Asociații parlamentare

Informații privind creditele destinate acoperirii cheltuielilor eligibile ale asociațiilor parlamentare, în conformitate cu normele care reglementează contribuțiile financiare.

Protecția datelor

Parlamentul European utilizează un model de declarație de confidențialitate pentru a prelucra datele cu caracter personal aferente cererilor de exprimare a interesului pentru selecția experților, precum și procedurilor de acordare a granturilor sau de licitație.