[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 
 
 

POZIV PREDSTAVNICIMA SVIH KANDIDACIJSKIH LISTA ZA IZBORE ZA EP: razgovori s mladima pred Kućom Europe, 9. svibnja, od 14:30 do 16:00 sati

U sklopu proslave europskog tjedna, Ured za informiranje Europskog parlamenta organizira niz događanja usmjerenih na podizanje svijesti hrvatskih građana o nadolazećim izborima za Europski parlament 25. svibnja. Na Dan Europe, u petak 9. svibnja, Ured za informiranje Europskog parlamenta pred Kućom Europe od 14:30 do 16:00 sati omogućit će razgovor predstavnika svih kandidacijskih lista za članove u Europskom parlamentu iz Republike Hrvatske s mladima o najvažnijim europskim temama.

24-04-2014

Povodom obilježavanje Dana Europe 9. svibnja 2014. godine, Ured za informiranje Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj planira omogućiti platformu za jednosatni razgovor mladih pred Kućom Europe u Zagrebu s predstavnicima svake od 25 kandidacijskih lista za članove u Europskom parlamentu iz Republike Hrvatske, a na temu europskih politika vezanih uz pitanja koja se odnose na mlade.

U svrhu realizacije ovog događanja, ovim putem pozivamo sve kandidacijske liste da nam zaključno s danom 30. travnja 2014. godine u 16:00 sati odgovorom na mail-adresu epzagreb@ep.europa.eu imenuju osobe s kandidacijske liste za izbore za Europski parlament koje bi sudjelovale u ovoj aktivnosti.

Napominjemo kako je - zbog načela jednakosti i transparentnog predstavljanja kandidacijskih lista za vrijeme trajanja službene kampanje za izbore za Europski parlament - Ured za informiranje Europskog parlamenta ovim putem službeno moli sve kandidacijske liste prijedloge kandidata koji bi aktivno sudjelovali na spomenutom događanju.

Po primitku pozitivnog odgovora, prijavljenim kandidatima dostavit ćemo sve dodatne informacije o događanju.