[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 
 
 

Popularni novinari i glazbenici podržali kampanju ovajputglasam.eu na događaju koji je organizirao portal žena.hr

 .
28-01-2019
 .

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj sponzorirao je dodjelu nagrada za najbolje proizvode koje je organizirao portal žena.hr. Gala večer održala se u Francuskom paviljonu u Zagrebu 12. prosinca 2018. godine. Dodijeljene su nagrade u 28 kategorija, a o pobjednicima su odlučile čitateljice i čitatelji portala žena.hr.

 .
 .

Domaćica večeri bila je Ida Prester, a za dobru atmosferu pobrinuli su se Nina Badrić i Petar Grašo. Brojni poznati uživali su u njihovim nastupima, a među njima su bili i podupiratelji kampanje ovajputglasam.eu. Ida Prester, Ana Radišić, Marijana Batinić, Mirjana Mikulec, Nikola Vikić Topić, Tonči Huljić, Nina Badrić i Nikola Vrdoljak pozvali su građane da izađu na izbore te da utječu na svoju budućnost.

 .
 .

Ana Radišić rekla je da je glasanje naša dužnost te da tu dužnost ne bi trebali izbjegavati. Nikola Vikić Topić rekao je da ovaj put i on izlazi na izbore te poziva sve građane da mu se pridruže. Tonči Huljić je izjavio da je izlazak na izbore veoma važan te da će i on izaći na izbore 2019. godine.

U kampanju "Ovaj put glasam” u samo nekoliko mjeseci uključilo se 100 tisuća građana iz cijele Europske unije. Razlog zbog kojeg je kampanja privukla toliko volontera i aktivista je njen apolitičan karakter koji poziva građane na društveni aktivizam i uključivanje u demokratske procese.

 .
 .