[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 
 
 

Natječaj Europskog parlamenta za bespovratna sredstva u kategoriji organizacije događanja - rok: 15.9.2017.

Glavna uprava za komunikacije (DG COMM) Europskog parlamenta objavila je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava u kategoriji organizacije događanja (event organisation) za ponuđače iz država članica Europske unije, kao i članica EFTA-e te država kandidatkinja za članstvo u EU-u. Rok za podnošenje prijava je 15. rujna 2017. godine.

Europski parlament raspisuje natječaj s ciljem dodjele bespovratnih sredstava u kategoriji organizacije događanja (organizacije evenata), promicanja organizacije događanja (event organisation) za sve relevantnekategorije ponuđača koji zadovoljavaju kriterije navedene u natječajnoj publikaciji.

Svrha ovog natječaja je odabir konkretnih prijedloga projekata za boljeg razumijevanja identiteta, uloge i političke prirode EP-a kao jedine demokratski izabrane institucije EU, komuniciranje aktivnog sudjelovanje EP-a u područjima koja su važna građanima EU te širenje informacija i promicanje dijaloga o aktivnostima EP-a.  

Natječaj je otvoren za ponuđače koji dolaze iz država članica EU-a, EFTA-e (Islanda, Lihtenštajna, Norveške i Švicarske), te iz država kandidatkinja za ulazak u Europsku uniju (bivše jugoslavenske Republike Makedonije, Albanije, Crne Gore , Srbije i Turske).

Procijenjena ukupna vrijednost usluga za sve kandidate: € 850,000 EUR

Planirana duljina projekta: 6 mjeseci i 15 dana

Rok za podnošenje prijava na natječaj: 15. rujna 2017., 00.00 CET

Cjelokupni opis natječaja, uvjeti i sva natječajna dokumentacija:

http://www.europarl.europa.eu/contracts-and-grants/hr/20150201PVL00100/Bespovratna-sredstva

 

Više informacija: EPZagreb@europarl.europa.eu