[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 

POZIV NA KONFERENCIJU: UČINCI 10 GODINA EU ČLANSTVA HRVATSKA NA JAVNE POLITIKE - STUDENTSKA PERSPEKTIVA PUTEM ZAJEDNIČKE NABAVE

 .
24-05-2023

Pozivamo Vas na konferenciju „Učinci 10 godina EU članstva Hrvatske na javne politike - studentska perspektiva“ koja će se održati u četvrtak, 25. svibnja s početkom u 9 sati u Kući Europe (A. Cesarca 4-6) u Zagrebu.

U okviru programa suradnje Fakulteta političkih znanosti i Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj, studenti politologije i novinarstva analizirali su na koji je način članstvo u EU-u mijenjalo Hrvatsku i u kojoj je mjeri europska regulativa utjecala na područje gospodarenja otpadom, zaštitu potrošača, održivi promet, zaštitu osobnih podataka, digitalizaciju, kibernetičku sigurnost te obrambenu i sigurnosnu politiku.

Studenti će svoje zaključke predstaviti na dva tematska panela posvećena zelenoj tranziciji te digitalnoj transformaciji i sigurnosnim izazovima. U programu sudjeluje i predsjednik saborskog Odbora za europske poslove Domagoj Hajduković, koji će dati osvrt na zaključke prvog panela. 

Molimo potvrditi sudjelovanje na: EPZagreb@europarl.europa.eu