[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 

Za medije

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj u petak, 26. veljače u 10 sati organizira online konferenciju Izazovi digitalne Europe na kojoj će zastupnici Valter Flego (IDS, Renew Europe), Romana Jerković (SDP, S&D) i Karlo Ressler (HDZ, EPP) govoriti o programima i politikama EU-a čiji je cilj potaknuti digitalnu transformaciju i omogućiti brži oporavak gospodarstava država članica od posljedica pandemije
Pročitaj više
Hrvatska mreža za beskućnike osvojila Nagradu EGSO-a za gradjansku solidarnost kao najbolji hrvatski projekt te je izabrana među 23 dobitnika nagrade na razini EU-a i Ujedinjene Kraljevine.
Pročitaj više
Kampanja Boranka Saveza izviđača Hrvatske dobitnik je nagrade Europski građanin za 2020. godinu. Riječ je o priznanju koje Europski parlament dodjeljuje za iznimna postignuća u promicanju europskih vrijednosti i zajedništva.
Pročitaj više
Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj organizirao je raspravu Europska unija i zdravlje na kojoj su o zajedničkom europskom odgovoru na pandemiju koronavirusa, dostupnosti i učinkovitom provođenju cijepljenja te prijedlozima za jačanje suradnje država članica u području zdravstvene politike govorili zastupnici Romana Jerković (SDP, S&D) i Tomislav Sokol (HDZ, EPP) te predsjednik Hrvatske liječničke komore Krešimir Luetić.
Pročitaj više