[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 
 
 

Joomboosov ludi YouTube kviz “Znaš il’ padaš” otkrio (ne)znanje: Koliko ti poznaješ EU?

 .
05-03-2019
 .

Joomboosov prvi live YouTube kviz u regiji “Znaš il’ padaš” privukao je preko 100 000 gledatelja. Kviz je bio održan u devet epizoda, a pitanja koja su bila postavljana odnosila su se na Europsku uniju, zemlje Europske unije, pop kulturu i YouTube. Suradnjom s Joomboosom Europski parlament želi potaknuti mlade da glasaju na izborima 2019. godine, odnosno da se uključe u mnoge aktivnosti kampanje ovajputglasam.eu.

 .
 .

Posebnost ovog kviza odrazila se u izazovima kroz koje su prolazili kada natjecatelji kada nisu znali odgovor na pitanje koje im je bilo postavljeno. Svaki put kada bi pogrešno odgovorili, kandidati bi doslovno propali u crnu rupu, a tijekom cijelog prijenosa nitko nije znao gdje se one nalaze.

Pobjednik kviza je 18-godišnji Marko koji se pokazao kao najveći poznavatelj Europske unije i pop kulture. Kviz će se nastaviti u idućem serijalu u kojemu će pobjednik putovati Europom i družiti s YouTube i Instagram influencerima iz cijele Europe.

U kampanju ovajputglasam.eu već se uključilo mnoštvo YouTubera koji žele pozvati što više mladih da da izađu na birališta u svibnju oblikuju budućnost Europe, od putovanja, zaposlenja, mode, prava životinja, zaštite okoliša i sl.

Kviz “Znaš il’ padaš” možete pogledati ovdje. Riješi kviz i saznaj koliko znaš o Europi ovdje.

 .
 .

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati ovdje.

 .