[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 
 
 

Osijek: Davor kao eTwinning ambasador potaknuo kolege iz razreda da izađu na izbore i glasaju

 .
06-03-2019
 .

Davor Japunčić održao je kratku radionicu za svoje kolege iz Trgovačke i komercijalna škole Davor Milas u Osijeku kako bi pojasnio zašto i kako glasati na izborima za Europski parlament 26. svibnja 2019. godine.

 .
 .

Kroz kratku prezentaciju i raspravu Davor je isprintao te u školi podijelio ovajputglasam.eu razglednice na kojima su učenici mogli raspisati svoje razloge zašto će glasati na izborima za Europski parlament. Teme vezana uz EU kretale su se od studiranja u inozemstvu, stjecanja radnog iskustva, zaštite okoliša i zaštite sigurnosti u Europi te sudjelovanje u projektima financiranim iz fondova Europske unije. Davor je pojasnio kako treba izaći na birališta u nedjelju 26. Svibnja 2019. te je potaknuo prisutne da se registriraju na stranici ovajputglasam.eu kako bi dobivali informacije vezane uz teme od interesa (zdravstvo, mladi, okoliš…) i EU. Više informacija o tome kako glasati na izborima možete pronaći na www.europski-izbori.eu.

Davor Japunčić, učenik je 4. razreda, a zaslužio je i prestižnu titulu eTwinning ambasadora u Hrvatskoj. eTwinning jedna je od aktivnosti programa Erasmus+ koja predstavlja zajednicu škola u Europi te potiče međunarodnu suradnju, usavršavanje profesora i međunarodne projekte za učenike. Trgovačka i komercijalna škola Davor Milas sudjeluje u brojnim europskim projektima i može se pohvaliti uspjesima svojih učenika i nastavnika.

 .
 .

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati ovdje.

 .