[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 
 
 

Ured Europskog Parlamenta u Hrvatskoj vas poziva na online konferenciju za medije u petak 16. listopada u 10:30

14-10-2020

Online konferencije povodom predstojeće plenarne sjednice koja će se održati od 19. do 23. listopada 2020. na temu: reguliranja umjetne inteligencije, reformi zajedničke poljoprivredne politike, programu rada Komisije za 2021. godinu, ublažavanju posljedica koronakrize na europskim tržištima rada, te o budućnosti europskog obrazovanja u kontekstu pandemije COVID-19.

 

EUROPSKI PARLAMENT : GLAVNE TEME PLENARNE SJEDNICE

Digitalne usluge i zaštita potrošača; reforma zajedničke poljoprivredne politike; program rada Komisije za 2021. godinu

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj u petak  16. listopada u 10:30 organizira online konferenciju za medije na kojoj će se na glavne teme predstojeće plenarne sjednice osvrnuti zastupnice Sunčana Glavak (HDZ, EPP) i Ruža Tomašić (HKS, EKR), a njihov malteški kolega Alex Agius Saliba (S&D) predstavit će Propis o digitalnim uslugama i postavljanju temelja za veća prava potrošača na internetu. Agius Saliba je kao izvjestitelj u Odboru za unutarnje tržište i zaštitu potrošača bio zadužen za izradu preporuka Komisiji na ovu temu. Među ostalim, u izvješću Odbora predlažu se mjere kojima se izjednačavaju prava potrošača na internetu s onima koja imaju kad kupuju u običnim trgovinama po principu - što je nezakonito izvan interneta treba biti nezakonito i na internetu.  

Uz izvješće o zaštiti potrošača na internetu, na plenarnoj sjednici od 19. do 23. listopada raspravljat će se i glasati i o reguliranju umjetne inteligencije, reformi zajedničke poljoprivredne politike, programu rada Komisije za 2021. godinu, ublažavanju posljedica koronakrize na europskim tržištima rada, te o budućnosti europskog obrazovanja u kontekstu pandemije COVID-19.

Kako pristupiti online konferenciji? Koristeći računalo ili pametni telefon, kliknite na poveznicu:

https://us02web.zoom.us/j/84226546005?pwd=SDVUN3NzMzlCUjhkTVloL05QSEdJUT09

Odaberite opciju Join a meeting ( ID sastanka: 842 2654 6005 Lozinka :844291)

Kako biste mogli vidjeti i čuti sudionike, odaberite opcije Join with video i Call via device audio.

Ukoliko želite video i audio snimku, koristite opciju Recording.

 

Molimo Vas da sudjelovanje na videokonferenciji potvrdite na: EPZagreb@europarl.europa.eu