[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 
 
 

Pula: Aktivist Paolo organizirao je radionicu na kojoj je predstavio kampanju #ovajputglasam

 .
06-03-2019
 .

Udruga Studio B uz podršku Savjeta mladih Grada Pule održala je 4. ožujka 2019. godine prvu radionicu u Ekonomskoj školi u Puli u sklopu kampanje #ovajputglasam.

 .
 .

Paulo Pelesk, član udruge Studio B održao je radionicu u kojoj je predstavio #ovajputglasam kampanju povodom europskih parlamentarnih izbora koji se održavaju u svibnju. Učenici su se na radionici mogli informirati o Europskom parlamentu, izborima, procedurama i važnosti izlaska na izbore.

Učenici su bili zainteresirani za temu europskih izbora, a svi su znali i kada se oni održavaju. Na radionici se održala kratka rasprava o Europskoj uniji i što ona znači za Hrvatsku. Mnogi su imali pitanja o važnosti izlaska na glasanje te o samom procesu izbora. 

 .
 .

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati ovdje.

 .