skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
  • De danske MEP'er 2019-2024
 

Hjem

Digital agenda
Er de digitale platforme ven eller fjende? En ting er sikkert: I den kommende tid står vi overfor en gigantisk udfordring med at sikre, at det ikke er tech-giganter, der lægger rammerne for vores demokrati og forståelse for sand og falsk information. Nogle af de vigtigste stemmer inden for digital aktivisme og MEP Karen Melchior debatterer tendenser, udvikling og lovgivning.
Europa-Parlamentet i Luxembourg søger et betydeligt antal erfarne medarbejdere, der skal arbejde med sikkerhed og forebyggende foranstaltninger.

EP-Nyt #5

14-02-2020

EP-Nyt 5
Mens store dele af Danmark har holdt vinterferie, har Europa-Parlamentet været samlet i Strasbourg i denne uge for at diskutere EU’s langtidsbudget, investeringer i fremtiden og forholdet til Storbritannien.
MFF infografik
Et af år 2020’s helt store emner i Europa-Parlamentet - og resten af EU - er den såkaldte MFF, som skal forhandles på plads i år. Og det er lettere sagt end gjort.
Brexit stock photo
Hvad kommer Storbritanniens udtrædelse af EU til at betyde for sammensætningen af Europa-Parlamentet? Få svaret her.
Alle nyheder