skip to content
  • Stand With Ukraine
 

Hjem

Sammy Lauritsen, MEP Morten Løkkegaard (Renew), Anne Mette Vestergaard og Sune Hansen.
1. juli overtager Sune Olofsson Hansen stillingen som chef for Europa-Parlamentets danske kontor efter Anne Mette Vestergaard.
EP-Nyt#19
Ukraine og Moldova blev godkendt som EU-kandidatlande, Parlamentet vedtog tre love om klima, ny undersøgelse viser øget opbakning til EU fra borgerne, gaslagrene skal fyldes op til vinter, og så var Europa-Parlamentet i København taget til Folkemødet.
EP-Nyt#19
I denne uge kan du på Folkemødet møde Europa-Parlamentet i Danmark, som også har fået ny medarbejder. Coronapasset blev forlænget med 12 måneder, og to EP-udvalg stemte imod at definere atomkraft og bestemte typer gas som bæredygtige.
Folkemødet 2022
Mød Europa-Parlamentet i Danmark på Folkemødet 2022. Vi har telt (C25) på Cirkuspladsen og har planlagt et interessant program, så kom og deltag i vores mange debatter med medlemmer af Europa-Parlamentet og eksperter.
Hvor skal vi hen med Europa? I løbet af 2021 og 2022 afholder DEO en lang række events med og uden MEP’er, med henblik på at diskutere Europas fremtid. Organiseret i samarbejde med flere danske organisationer, bliver der sat fokus på alt fra USA-EU relationen til EU’s rolle i spørgsmålet om biodiversitet. Perspektiver fra borgere, MEP'ere og civilsamfundsaktører bliver efterfølgende samlet i en brochure til Konferencen om Europas Fremtid. 
Oscar Ørtoft Pedersen
Ny PR-koordinator starter på Europa-Parlamentets kontor i Danmark. Oscar, der er tidligere trainee i huset, skal blandt andet arrangere begivenheder omkring 50-året for Danmarks indtræden i EU. 
EP-Nyt#18
Roberta Metsola var på besøg i Danmark, Ukraines parlamentsformand og den irske Taoiseach holdt tale i Parlamentet, trilogforhandlinger om EU-regler for mindsteløn, kvinder i bestyrelser og fælles oplader faldt på plads, Fit for 55-pakken var til afstemning i Parlamentet, og Kommissionen mødte stor kritik for at ville sende støttemidler til Polen.
Alle nyheder