skip to content
  • Konferencen om Europas fremtid
 

Hjem

DJØF og Europa-Parlamentet i Danmark sætter fokus på aktuelle EU-emner gennem seks online debatter, der finder sted i løbet af de næste seks måneder. Alle arrangementer er gratis at deltage i og afholdes online.
Europa-Kommissionens Repræsentation søger i samarbejde med Europa-Parlamentets Kontor en kvalificeret og erfaren tjenesteudbyder, der kan levere informationstjenester og bistand til besøgende samt kommunikationsaktiviteter i Oplev Europa i København. Ansøgningsfristen er 28. februar 2022.
Så er der åbnet for at søge om støtte til at holde et stort ungdomsevent i sommeren 2022, måske med inspiration i det europæiske ungdomsevent, EYE.
Statsminister Jens Otto Krag underskriver tiltrædelsestraktaten
Det er ikke kun Hendes Majestæt Dronning Margrethe, der i år kan fejre 50-års-jubilæum. Den 22. januar markerer nemlig 50-året for den dag, hvor statsminister Jens Otto Krag skrev under på Danmarks tiltrædelsestraktat til EF. Det fejrer vi med et kig tilbage på de sidste 50 år - og et blik ud i fremtiden.
EP-Nyt#2
Europa-Parlamentets afdøde formand David Sassoli blev hædret under årets første plenarsamling. Her stemte MEP’erne desuden om ny formand, Digital Services Act og krav til dyrevelfærd under transport.
Den Europæiske Karlspris for Unge (#ECYP2022) uddeles i år for 14. gang. Står du eller nogle du kender bag et sejt eller inspirerende ungdomsprojekt med en europæisk dimension, som fortjener at blive hædret og modtage et økonomisk boost? Så læs med her.
Roberta Metsola
Tirsdag den 18. januar har MEP’erne valgt Roberta Metsola som ny formand for Europa-Parlamentet. Læs om regler og procedurer for valg af ny EP-formand, næstformænd og kvæstorer her.
Alle nyheder