skip to content
 
 
  • De danske MEP'er 2019-2024
 

Hjem

Hvor skal vi hen med Europa? I løbet af 2021 afholder DEO en lang række events med og uden MEP’er, med henblik på at diskutere Europas fremtid. Organiseret i samarbejde med flere danske organisationer, bliver der sat fokus på alt fra USA-EU relationen til EU’s rolle i spørgsmålet om biodiversitet. Perspektiver fra borgere, MEP'ere og civilsamfundsaktører bliver efterfølgende samlet i en brochure til Konferencen om Europas Fremtid. 
Onlineplatform, CoFoE
En ny paneuropæisk onlineplatform skal samle forslag, debatter og arrangementer og give borgerne mulighed for direkte at påvirke EU’s fremtid. Det er første skridt i Konferencen om Europas Fremtid, der vil køre frem til næste forår. 
EP-Nyt#11 collage.
Med en hasteproces omkring det digitale coronacertifikat har MEP’erne igen i denne uge arbejdet for en coronafri sommer i Europa. Og så stillede MEP'er og eksperter skarpt på, hvem der skal stå for forårsrengøringen af demokratiet i USA og Europa.
Er du underviser i enten udskolingen eller på STX, HHX eller HTX og vil du gerne have ny faglig viden om aktuelle EU-emner som du kan overføre til din undervisning? Deltag gratis i seminaret d. 6. maj 2021 kl 09.00-15.00 på Zoom.
Joe Biden i Europa-Parlamentet
DJØF og Europa-Parlamentet sætter det transatlantiske forhold under lup med en debatrække på tre arrangementer i april og maj. 
Jacinda Ardern
Den amerikanske vicepræsident Kamala Harris og New Zealands premierminister Jacinda Ardern er blandt de prominente talere, når Europa-Parlamentet markerer kvindedagen som optakt til marts måneds plenarsamling.
Nye trainees i Europa-Parlamentets kontor i Danmark
Der er blevet plads til to nye trainees på Europa-Parlamentets kontor i Danmark. Antropologen Sofie og journalisten Oscar skal det næste halve år hjælpe med kontorets arbejde omkring blandt andet presse og sociale medier. 
Alle nyheder