skip to content
 
 
  • Konferencen om Europas Fremtid
 

Hjem

EP-Nyt#32
MEP’erne kom med deres første kommentar til nyt lovforslag om en fælles oplader, en dansk MEP fik vedtaget sin rapport om havvind, og så skal EU have regler for bekæmpelse af vold mod kvinder. Læs med i ugens udgave af EP-Nyt.
På denne side kan du finde undervisningsmateriale til bladtegnerbogen 'Europa i 20'erne', podcastserien 'Jagten på stjernerne' og vores artikelserie i Politiken og læse bud på, hvordan de tre projekter kan supplere hinanden. 
DJØF og Europa-Parlamentet i Danmark sætter fokus på aktuelle EU-emner gennem seks online debatter, der finder sted i løbet af de næste seks måneder. Alle arrangementer er gratis at deltage i og afholdes online.
Den 25. november inviterer vi til lancering af bogen "Tak Susie! Beretninger om politiske flygtninge fra Portugal i Danmark (1961-1974)" og seminar. Arrangementet afholdes i samarbejde med det europæiske projekt "Eksil, erindringer, genstande og fortællinger fra usikre tider" (#ECOS), som Københavns Universitet står bag.
Tidligere trainees
Brænder du for at få praktisk EU-erfaring? Vil du opleve det europæiske demokrati in action helt tæt på? Kickstart din karriere som trainee hos Europa-Parlamentet, og få fem forrygende måneder i København, Bruxelles - eller et andet sted i Europa. Traineeperioden løber fra den 1. marts til den 31. juli 2022.
EP-Nyt#29
Ugen bød på en (dansk) prisoverrækkelse, debatter om løngab og det tredje og sidste afsnit af vores EU-podcast med Cathrine Wichmand.
”Vi vil være med til at stoppe alle de misforståelser, der er, når vi prøver at tale om EU-politik og samtidig engagere de unge europæere,” siger Zoé Elkær Nicot. Torsdag modtog hun sammen med sin organisation European Debate Initiative Den Europæiske Borgerpris 2021 for Danmark.
Alle nyheder