skip to content
  • Stand With Ukraine
 

Hjem

EP-Nyt#16
Parlamentet vil afbøde konsekvenserne af krigen i Ukraine, ’Fit for 55’ bør revideres for hurtigere at nå klimamål, og i Europa-Parlamentet markerede vi den internationale dag imod homo-, bi- og transfobi.
DJØF og Europa-Parlamentet i Danmark sætter fokus på aktuelle EU-emner gennem seks online debatter. Alle arrangementer er gratis at deltage i og afholdes online. Vi er nået i den sjette og sidste i rækken og du kan stadig nå at tilmelde dig.
EP-Nyt#15
Europadagen blev markeret med spændende arrangementer og en afsluttende ceremoni for Konferencen om Europas fremtid. Det var også ugen, hvor EP satte fokus på risikoen ved russisk militærkontrol over ukrainske atomkraftværker, og hvor Finland bevægede sig meget tættere på et NATO-medlemskab.

Europadagen 2022

09-05-2022

Europadagen 2022
Kom forbi Europa-Huset den 9. maj til markering af Europadagen
Tidligere trainees
Brænder du for at få praktisk EU-erfaring? Vil du opleve det europæiske demokrati in action helt tæt på? Kickstart din karriere som trainee hos Europa-Parlamentet, og få fem forrygende måneder i København, Bruxelles - eller et andet sted i Europa. Traineeperioden løber fra den 1. oktober 2022 til den 28. februar 2023.
Historiske dage europa
I weekenden var vi til den årlige historiefestival Historiske Dage i Øksnehallen for at gøre de interesserede klogere på europæisk historie og for at vise, hvor tæt forbundet vi europæere er og har været gennem historien. Se bladtegner Erik Petris illustrationer fra vores forskellige oplæg om Europa gennem de sidste 1000 år her.
EP-Nyt#10
Krigen i Ukraine har sat skub i strategier for energiuafhængighed og fødevaresikkerhed og styrket samarbejdet mellem EU og Canada ifølge den canadiske premierminister. Loven, der sikrer udgiftsfri roaming i EU fornys, og der blev opnået enighed om DMA-loven for fair konkurrence på nettet under trilogforhandling. I løbet af weekenden kan du tage med på fantastiske fortællinger gennem Europa og møde Europa-Parlamentet i Danmark til Historiske Dage i København.
Alle nyheder