skip to content
  • Stand With Ukraine
 

Hjem

Folkemødet 2023
Mød Europa-Parlamentet i Danmark på Folkemødet 2023. Vi har telt (C28) på Cirkuspladsen og har planlagt et interessant program, så kom og deltag i vores mange debatter med medlemmer af Europa-Parlamentet og eksperter.
EP-Nyt #15
I denne uge har over 100 MEP’er opfordret Kommissionen til at forbyde PFAS, og Parlamentets borgerklageudvalg har opfordret de danske myndigheder til at hjemtage en dreng fra Syrien. Og så er valgdatoen for det kommende EU-valg fundet.
Sidste uges plenarsamling i Strasbourg var særlig interessant for kontorets to trainees Anita og Celine, som for første gang kom helt tæt på MEP’ernes franske hovedsæde. Læs mere om deres oplevelse i artiklen her.
Brænder du for at få praktisk EU-erfaring? Vil du opleve det europæiske demokrati in action helt tæt på? Kickstart din karriere som trainee hos Europa-Parlamentet, og få fem forrygende måneder i København, Bruxelles eller et andet sted i Europa. Traineeperioden løber fra den 1. oktober 2023 til den 29. februar 2024.
EP-Nyt #10
Under ugens plenarsamling har Parlamentet blandt andet haft fokus på greenwashing, AI, metanudledninger og vold mod kvinder. Og så har den tyske forbundskansler opfordret til en handlekraftig union.
Europadagen 2023
Trænger din undervisning til en EU-saltvandsindsprøjtning? Så kom med når Europa-Parlamentet fejrer Europadagen den 9. maj med et lærerseminar for dem, der gerne vil klædes på til at undervise i det europæiske samarbejde.
EP-Nyt #10
I denne uge har MEP’erne forberedt sig på den kommende uges plenarsamling, som blandt andet kommer til at handle om greenwashing, metangasudslip og kanslerbesøg. Og så har Parlamentet åbnet for bidrag til en journalistpris, der hylder pressefriheden.
Alle nyheder