skip to content
  • Stand With Ukraine
 

Hjem

EP-Nyt #30
Denne uge har budt på tre nye danskere i Parlamentet, besøg i Sverige forud for svenskernes EU-formandskab og en evaluering af borgerforslag ved Konferencen for Europas fremtid.
EP-Nyt #29
Der skal være flere kvinder i bestyrelseslokalerne og færre ulve på hederne, mener MEP’erne, der i denne uge kunne markere Parlamentets 70 års jubilæum på samme dag, som det blev ramt af cyberangreb.
EP-Nyt #28
I denne uge har MEP’erne drøftet klimaambitioner ved COP27 og abortstramninger i Polen, mens Qatars arbejdsminister var på tynd is, da han var i debat med MEP’erne i en debat om migrantarbejderes vilkår i Qatar forud for herrernes VM i fodbold.
DJØF og Europa-Parlamentet i Danmark sætter løbende fokus på aktuelle EU-emner gennem online debatter. Alle arrangementer er gratis at deltage i og afholdes online. Vi er netop gået i gang med en ny runde af debatter, og du kan stadig nå at tilmelde dig.
EP-Nyt #27
Cybersikkerheden skal styrkes markant, drivhusgasudledningerne skal trykkes mere i bund, og medlemslandene skal afsætte endnu flere penge til at spare på energien. Det er nogle af de beslutninger, MEP’erne har truffet under denne uges miniplenar i Bruxelles.
EP-Nyt #26
Nuludledning på europæiske veje i 2035, et EU uafhængigt af russisk energi, og større fokus på ligestilling i hele Unionen. Det er nogle af de visioner, der har fyldt allermest i Parlamentet i denne uge.
EP’s Generaldirektorat for Kommunikation har åbnet for ansøgninger om tilskud til kommunikationsaktiviteter op til Europa-Parlamentsvalget i 2024. Deadline er 26. januar 2023.
Alle nyheder