skip to content
 
 
  • Konferencen om Europas Fremtid
 

Hjem

EP-Nyt#27
I denne uge har miljøudvalget stemt om EU’s (klima)ansvar som forberedelse til COP26, et journalistnetværk blev hyldet, og så har du fået en ny podcast-episode i dit feed.
Jagten på stjernerne logo
Måske har du hørt om fædrebarsel, regulering af techgiganterne eller om fælles EU-vaccinekøb? EU er med til at påvirke din hverdag, mere end du måske ved. I vores nye podcast 'Jagten på Stjernerne' er journalist Cathrine Wichmand din turguide gennem EU.
Nye trainees Emilie Jensen og Sophie Bavnhøj
Europa-Parlamentets kontor i Danmark kunne i denne uge byde Emilie og Sophie velkommen som nye trainees. De kommer til at have deres hverdag i Europa-Huset på Gothersgade lige over for Kongens Have i København. 
Historiske Dage 2021. Erik Petri
Oplev Centraleuropa-ekspert Vibe Termansen udlægge Centraleuropas komplicerede og fascinerende historie under overskriften KAMPEN OM CENTRALEUROPA, mens bladtegner Erik Petri konkretiserer det hele for øjnene af publikum. Arrangementet er del af festivalen Historiske Dage.    
Kulturnat2021. Anette Jahn
Kig forbi Europa-Huset fredag den 15. oktober, hvor besøgscentret ”Oplev Europa” inviterer indenfor til historiefortælling, lykkehjul med magiske præmier og udendørs lysshow.
Hvor skal vi hen med Europa? I løbet af 2021 afholder DEO en lang række events med og uden MEP’er, med henblik på at diskutere Europas fremtid. Organiseret i samarbejde med flere danske organisationer, bliver der sat fokus på alt fra USA-EU relationen til EU’s rolle i spørgsmålet om biodiversitet. Perspektiver fra borgere, MEP'ere og civilsamfundsaktører bliver efterfølgende samlet i en brochure til Konferencen om Europas Fremtid. 
Alle nyheder