skip to content
  • Stand With Ukraine
 

Hjem

Pride - Forenet i mangfoldighed
EU’s motto er “forenet i mangfoldighed”. Mangfoldigheden kommer igen i år til udtryk ved Copenhagen Pride. Og ligesom Europaparlamentarikerne gør det i plenarsalen, støtter Europa-Parlamentets kontor i Danmark lige rettigheder for alle uanset seksualitet eller kønsidentitet.
Lykkehjulet
Mød Europa-Parlamentet i Danmark og få en snak med danske og udenlandske MEP’er, når der den 25. til 28. august afholdes ’Political Festival of Europe’ i Mariager - en hel festival dedikeret til Europa og europæisk demokrati. Vi har i vores eget telt taget lykkehjul og EU-quizspil med, så du kan udfordre dig selv og vennerne eller familien.
SOTEU-debat 2021
Kom og hør Margrete Auken, Peter Kofod, Morten Løkkegaard, Morten Helveg Petersen, Christel Schaldemose og Pernille Weiss give deres syn på Europas fremtid, når Europa-Parlamentet i Danmark inviterer til morgenarrangement den 9. september i anledning af den årlige State of The European Union-tale af Europa-Kommissionens formand.
EP-Nyt#21
Lovene for digitale markeder og tjenester blev endeligt vedtaget af Parlamentet, der også stemte for en hurtigere overgang til grønt flybrændstof og vil have retten til abort skrevet ind i EU-charteret. Atomenergi og gas fik lov at blive i taksonomien for grøn investering, og Tjekkiet fremlagde sine prioriteter for deres EU-formandskab.
Sammy Lauritsen, MEP Morten Løkkegaard (Renew), Anne Mette Vestergaard og Sune Hansen.
1. juli overtager Sune Olofsson Hansen stillingen som chef for Europa-Parlamentets danske kontor efter Anne Mette Vestergaard.
EP-Nyt#19
Ukraine og Moldova blev godkendt som EU-kandidatlande, Parlamentet vedtog tre love om klima, ny undersøgelse viser øget opbakning til EU fra borgerne, gaslagrene skal fyldes op til vinter, og så var Europa-Parlamentet i København taget til Folkemødet.
Folkemødet 2022
Mød Europa-Parlamentet i Danmark på Folkemødet 2022. Vi har telt (C25) på Cirkuspladsen og har planlagt et interessant program, så kom og deltag i vores mange debatter med medlemmer af Europa-Parlamentet og eksperter.
Alle nyheder