skip to content

 
 
 

Nyheder / Arrangementer

På denne side finder du nyheder fra Europa-Parlamentet, vores ugentlige nyhedsbrev og en oversigt over vores arrangementer i Danmark.

 

Nyheder

Vi offentliggør løbende nyheder om nogle af de mange aktuelle emner fra Europa-Parlamentets politiske arbejde. Det kan være alt fra pressemeddelelser til baggrundsinformation, så uanset om du er interesseret i et overblik over de seneste udviklinger eller ønsker at gå i dybden med specifikke emner, er dette et godt sted at starte.    

Læs mere
 

Nyhedsbrev

I vores ugentlige nyhedsbrev, EP-Nyt, kan du få et overblik over de vigtigste emner fra ugen der gik i Europa-Parlamentet. Vi ser også frem mod den kommende uge, og så giver vi dig en liste over kommende EU-arrangementer i Danmark. Du kan tilmelde dig EP-Nyt, så du modtager en mail, når den seneste udgave er offentliggjort.

Læs mere
 
 
 

Arrangementer

I løbet af året afholder vi en række forskellige arrangementer med EU som omdrejningspunkt. Det drejer sig om alt fra politiske debatmøder, kulturelle arrangementer og ungdomsaktiviteter til regionale events og Folkemødet på Bornholm. På denne side finder du både vores kommende arrangementer og en oversigt over tidligere afholdte arrangementer.     

Læs mere