skip to content

 
 
 

AFLYST: Den Lille Kulturnat 2020: Der var engang...

10-03-2020

OBS - AFLYST: Som følge af Europa-Parlamentets forebyggende tiltag mod spredning af corona-virus, har vi desværre måttet aflyse dette arrangement.

 .

AFLYST: Som følge af Europa-Parlamentets forebyggende tiltag mod spredning af corona-virus, har vi desværre måttet aflyse dette arrangement. Læs mere om Parlamentets forebyggende tiltag, der bl.a. indebærer aflysninger af kommende arrangementer, her.

Der var engang... Sådan starter alle gode eventyr! Læg mobilen for en stund og bliv en del af fortællingens magiske verden, når børn i fællesskab med en magisk storyteller skaber eventyret - og hvis du ikke kan få nok eventyr, kan du pynte en cupcake eller dekorere en skattekiste.

I anledning af Den Lille Kulturnat slår Europa-Husets besøgscenter Oplev Europa den 13. marts dørene op for et eventyrligt arrangement for børn i alderen 6-12 år.

Kom og lad fantasien udfolde sig og digt et eventyr sammen med vores storyteller. Du kan også finde din kreative side frem og pynte en eventyrlig cupcake eller dekorere en skattekiste.

 .

Praktiske oplysninger

Hvem: Børn fra 6-12 år og ledsagende voksne

Hvornår: Den 13. marts 2020 fra kl. 16-20

Hvor: Oplev Europa-besøgscenteret i Europa-Huset på Gothersgade 115, 1123 København K

Adgang kun med kulturpas. Læs mere på Den Lille Kulturnats hjemmeside

 

Ved spørgsmål ret henvendelse til Christa Stelling på christa.stelling@europarl.europa.eu