skip to content

 
 
 

Arrangementer

I løbet af året afholder vi en række forskellige arrangementer med EU som omdrejningspunkt. Det drejer sig om alt fra politiske debatmøder, kulturelle arrangementer og ungdomsaktiviteter til regionale events og Folkemødet på Bornholm. På denne side finder du både vores kommende arrangementer og en oversigt over tidligere afholdte arrangementer.

DJØF og Europa-Parlamentet i Danmark sætter fokus på aktuelle EU-emner gennem seks online debatter, der finder sted i løbet af de næste seks måneder. Alle arrangementer er gratis at deltage i og afholdes online.
Den 25. november inviterer vi til lancering af bogen "Tak Susie! Beretninger om politiske flygtninge fra Portugal i Danmark (1961-1974)" og seminar. Arrangementet afholdes i samarbejde med det europæiske projekt "Eksil, erindringer, genstande og fortællinger fra usikre tider" (#ECOS), som Københavns Universitet står bag.
Historiske Dage 2021. Erik Petri
Oplev Centraleuropa-ekspert Vibe Termansen udlægge Centraleuropas komplicerede og fascinerende historie under overskriften KAMPEN OM CENTRALEUROPA, mens bladtegner Erik Petri konkretiserer det hele for øjnene af publikum. Arrangementet er del af festivalen Historiske Dage.    
Kulturnat2021. Anette Jahn
Kig forbi Europa-Huset fredag den 15. oktober, hvor besøgscentret ”Oplev Europa” inviterer indenfor til historiefortælling, lykkehjul med magiske præmier og udendørs lysshow.
.
Det er lykkedes at få den spanske juraprofessor og chefredaktør for eulawlive.com Daniel Sarmiento til København - gå ikke glip af denne unikke mulighed for at høre om EU-rettens rolle i corona-tiden.
I anledning af Copenhagen WorldPride slog Europa-Parlamentet i Danmark et slag for mangfoldighed og grundlæggende menneskerettigheder for LGBTIQ-personer med en kavalkade af debatter, workshops, quiz og Pride-parade, hvor flere MEP’er og EU’s ligestillingskommissær Helena Dalli også slog vejen forbi.
Kalder alle børn og barnlige sjæle: Vi har brug for jeres hjælp! Stjernerne på vores flag er blæst af i et ordentlig blæsevejr og har spredt sig ud over Kongens Have. Vi har brug for kløgtige hoveder til at løse en række opgaver, finde stjernerne og få dem tilbage på flaget.
Er du underviser i enten udskolingen eller på STX, HHX eller HTX og vil du gerne have ny faglig viden om aktuelle EU-emner som du kan overføre til din undervisning? Deltag gratis i seminaret d. 6. maj 2021 kl 09.00-15.00 på Zoom.
 

Set & Sket 2021

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi indtil nu har afviklet i 2021

Læs mere
 

Set & Sket 2020

 .

Her kan du se vores arrangementer og den samlede årsrapport fra 2020.

 

Set & Sket 2019

 .

Her kan du se vores arrangementer og den samlede årsrapport fra 2019.

Læs mere
 

Set & Sket 2018

 .

Her kan du se vores arrangementer og den samlede årsrapport fra 2018.

Læs mere
 

Set & Sket 2017

 .

Her kan du se vores arrangementer og den samlede årsrapport fra 2017.

Læs mere
 

Set & Sket 2016

 .

Her kan du se, hvilke arrangementer vi afviklede i 2016.

Læs mere