skip to content
 

Great Grant News: Nu kan du igen søge om tilskud til medier

27-10-2022

EP’s Generaldirektorat for Kommunikation har åbnet for ansøgninger om tilskud til kommunikationsaktiviteter op til Europa-Parlamentsvalget i 2024. Deadline er 26. januar 2023.

Europa-Parlamentet ønsker at fremme EU's demokratiske værdier ved at give mediestøtte til kommunikationsaktiviteter, der oplyser borgerne om EU-lovgivning og det kommende valg til Europa-Parlamentet i 2024.

Formålet med tilskudsprogrammet er:

- at informere om Europa-Parlamentsvalget i 2024 samt om Europa-Parlamentets lovgivningsarbejde fx genopretningsplanen Next Generation EU, Green Deal, Digital økonomi, Rule of law, Europas fremtid m.m. for at forklare, hvilken betydning de har på europæiske borgeres hverdag.

- at fremme borgernes og civilsamfundsorganisationernes deltagelse og engagement i debatten om valget.

Det vindende medieprojekt vil modtage et tilskud på op til 70 % af projektets udgifter. Mediet vil have fuldstændig redaktionel frihed.

Deadline for ansøgning om midler til medier er den 26. januar 2023 kl. 17. Implementeringsperioden er 1. september 2023 til 31. december 2024.

Den samlede pulje er på 8 mio. euro (knap 60 mio. danske kroner). Eventuelle forespørgsler kan rettes til: dgcomm-subvention@ep.europa.eu

Du finder alle detaljerne om media grants her og her.