skip to content
 
 
 

Kan nyfødte få danskerne til EU-stemmeurnerne? - Se Europa-Parlamentets valgvideo

25-04-2019

Europa-Parlamentets nye film ”Vælg din fremtid” skal få europæerne til at stemme til EU-valget i maj. Bag filmen står det danske bureau &Co., og dele af den er filmet i Odense.

Se Europa-Parlamentets valgvideo. Husk at vælge det sprog du ønsker at se underteksterne på. Og del den endelig - enten via Youtube ovenfor eller via vores Facebook-side.

Vores nye video er noget anderledes, end hvad vi tidligere har set op til EU-valg. I filmen ser man nemlig 15 kvinder rundt omkring i Europa, der er i gang med en af de største bedrifter i deres liv: Nemlig at føde et barn.

Filmen handler om, hvordan de fremtidige generationer skal vokse op, når europæerne har været ved stemmeurnerne den 23.-26. maj.

Formålet med filmen er at give europæerne en god grund til at stemme til det kommende EU-valg ved at få dem til at tænke på de kommende generationer, som bliver dem, der skal leve med konsekvenserne af valget. Med filmen håber vi på at vise, at vi skal løse udfordringerne sammen.

Filmholdet mødte op på forskellige fødeafdelinger rundt omkring i Europa, blandt andet på Odense Universitetshospital, hvor de fik lov til at filme det store øjeblik. Alle fødescenerne i filmen er 100% autentiske.

Læs mere om filmen her.

Du kan være med til at vælge vores fremtid, når der er valg til Europa-Parlamentet den 26. maj i Danmark.