skip to content

 
 
 

Kom til spidskandidatdebat i Europa-Huset

09-05-2019

Den 15/5 varmer vi op til EU-valget med hele to arrangementer. Du kan komme til frokost og blive klogere på mediedækningen af EU-valget eller til aftenarrangement, hvor du kan se spidskandidatdebatten live.

Valget til Europa-Parlamentet den 26. maj nærmer sig med hastige skridt - og umiddelbart efter det kommer der nu valg til Folketinget. Valgkampen er i fuld gang, alt imens Brexit, nye politiske vinde over Europa og frygt for fake news trækker overskrifter som aldrig før.

Europa-Parlamentet i Danmark inviterer til to arrangementer den 15/5 i Europa-Huset i Gothersgade 115, 1123 Købehavn K.

Frokostarrangement: Medier og EU-valg

Kl. 12.30-14.30 er der frokostarrangement med sandwich. Du vil blandt andet møde professor i journalistik Mark Ørsten og studielektor i journalistik Mads Kæmsgaard Eberholst, der fortæller om, hvordan pressedækningen af EU-valg adskiller sig fra andre valg. Derudover vil chef for Europa-Parlamentet i Danmark Anne Mette Vestergaard og souschef Sammy Lauritsen fortælle om EU-valget, og hvad der er på spil for Europa, Danmark og dig.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet her.

Aftenarrangement: Spidskandidater og EU-valg

Kl. 19.00-22.45 er der aftenarrangement med en let anretning. Du vil få indsigt i, hvad der er på spil op til EU-valget. Derudover vil chefredaktør for Altinget, Jakob Nielsen, give en skarp midtvejsanalyse af den danske EU-valgkamp. Chef for Europa-Parlamentet i Danmark Anne Mette Vestergaard og souschef Sammy Lauritsen vil varme op til spidskandidatdebatten. Første del kl. 19.00-20.45 er med oplæg og mad. Mens anden del kl. 21.00-22.45 er med livevisning af spidskandidatdebatten direkte fra Bruxelles. Vi serverer snacks undervejs.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Tilmelding for deltagelse i aftenmøde og spitzenkandidatendebat kl. 19.00-22.45 her.

Tilmelding kun til aftenmødet kl. 19.00-20.45 her.

Tilmelding kun til spitzenkandatendebat kl. 21.00-22.45 her.