skip to content
 
 
 

Ny kommunikationskonsulent på Europa-Parlamentets kontor i Danmark

01-08-2018
 .

Den 1. august er Sophia Colberg Olsen startet på Europa-Parlamentets kontor i Danmark. Hun skal hjælpe med kampagnen til det kommende Europa-Parlamentsvalg.

Sophia Colberg Olsen er ny kommunikationskonsulent på kontoret i Danmark. Hendes opgaver bliver at arbejde med sociale medier og valgkampagnen Dennegangstemmerjeg frem til Europa-Parlamentsvalget i maj 2019.

Sophia har erfaring fra Parlamentets kontor i München, hvor hun har været trainee og blandt andet har arbejdet med sociale medier og borgerengagement. Hun har en kandidatgrad i engelsk og Europastudier fra Københavns Universitet og har derfor solidt kendskab til europæisk politik.

Chefen for Europa-Parlamentets kontor i Danmark, Anne Mette Vestergaard, glæder sig meget over Sophias ansættelse: 
”Europa-Parlamentets unikke valgkampagne til valget i maj 2019 bygger på engagerede frivillige. Derfor er jeg utroligt glad for, at Sophia er kommet med på holdet for at sikre, at kampagnen når bredt ud, og at de frivillige får en hjælpende hånd.”

”Valgkampagnen handler grundlæggende om europæisk demokrati og Danmarks fremtidige rolle i EU. Derfor er det for mig uhyre vigtigt, at vi får engageret danskerne, så de bliver en aktiv del af kampagnen. Jeg ser frem til at hjælpe vores frivillige med at vække entusiasmen for Parlamentsvalget og derved at få flere folk ud til stemmeurnerne i 2019,” lyder det fra Sophia.