skip to content
 
 
 

Ny Oplev Europa koordinator på Europa-Parlamentets kontor i Danmark

08-01-2020

Karina Skydsgaard er i starten af 2020 startet som koordinator for Europa-Husets besøgscenter ”Oplev Europa”.

I 2020 bliver det interaktive besøgscenter ”Oplev Europa” styrket med ansættelsen af Karina Skydsgaard. Hun skal blandt andet hjælpe med at udvikle en overordnet strategi, få flere besøgende og arrangere events.

Karina Skydsgaard har læst international erhvervskommunikation og europæiske studier og har stor erfaring med EU - ikke mindst fra Europa-Huset hvor hun har arbejdet i det tidligere Infopoint (forgængeren til det nuværende ”Oplev Europa”). Derudover har hun også arbejdet med kommunikation og events i Europabevægelsen.

”Jeg har arbejdet med EU-politik i flere år og brænder særligt for at bringe EU endnu tættere på danskerne. Derfor er jeg utrolig glad for nu at være en del af holdet hos Europa-Parlamentet i Danmark.
Jeg glæder mig til at udbrede kendskabet til Oplev Europa besøgscenteret og udvikle sjove og lærerige events, så Oplev Europa bliver danskernes fortrukne sted at få information om EU,” siger Karina Skydsgaard.

Det interaktive besøgscenter ”Oplev Europa” er åbent for offentligheden alle hverdage fra kl. 11-17. Beøgscenteret kan findes på Gothersgade 115, lige ved Nørreport station (i København).

 .
 .