skip to content
 
 
 
18-07-2016
 .

Ny presseattaché på EP-kontoret i Danmark

EP har pr. 16. juli ansat Jacob Lolck som ny presseattaché ved Informationskontoret i Danmark.

 .
 .

Jacob Lolck er 32 år, uddannet cand.mag. i polsk og bachelor i statskundskab fra Københavns Universitet og kommer senest fra en stilling som presse- og public affairs-medarbejder ved den polske ambassade i København.

Jacob Lolck skal være med til at øge synligheden omkring Parlamentets arbejde med hovedvægt på at formidle EP-beslutninger og synspunkter til de danske medier.

”Vi er meget glade for at fået Jacob med på holdet. Han har en solid erfaring med pressearbejde og vil kunne styrke og udbygge kontorets samarbejde med medierne,” siger chefen for Informationskontoret, Anne Mette Vestergaard.

"Jeg ser meget frem til arbejdet som pressechef på Europa-Parlamentets informationskontor i Danmark. Det er en spændende og utrolig dynamisk tid for Europa og EU i disse år. Europa-Parlamentet er en vigtig medspiller, når det gælder om at løse nogle af de store udfordringer, Europa står over for, og definere fremtidens europæiske samarbejde. Jeg glæder mig derfor til at give mit bidrag til at øge opmærksomheden omkring Parlamentets rolle, herunder ikke mindst de danske medlemmers indsats," siger Jacob Lolck.