skip to content
 
 
 
15-05-2018

Ny presseattaché på Europa-Parlamentets kontor i Danmark

Den 15. maj starter Lea Hovmand Jørgensen på Europa-Parlamentets kontor i Danmark. Her skal hun være med til at øge synligheden for det kommende Europa-Parlamentsvalg.

Lea Hovmand Jørgensen kommer fra en stilling hos Danmarks Radio. Hun har stor erfaring med nyhedsproduktion og -formidling via TV, radio og internet. Hun er uddannet i journalistik og medievidenskab fra RUC og Københavns Universitet.

Lea skal som ny presseattaché være med til at øge synligheden omkring Europa-Parlamentet og europæisk demokrati i året op til Europa-Parlamentsvalget i maj 2019 med særligt fokus på pressen.

Chefen for Europa-Parlamentets kontor i Danmark, Anne Mette Vestergaard, glæder sig over forstærkningen på mandskabsfronten: ”Vi er meget glade for at have fået Lea med på holdet op til EP-valget i 2019. Hun har solid erfaring med TV, radio og digitalt pressearbejde, hvilket er helt afgørende for, at vi får pressen til at dække Europa-Parlamentsvalget på det niveau, det fortjener, så flest mulige danskere får mulighed for at engagere sig i europæisk demokrati.”

"For mange danskere kan EU og Europa-Parlamentet virke som noget mystisk og fjernt. Det vil jeg lave om på,” lyder det fra Lea. ”Jeg glæder mig meget til at formidle EU på en måde, så danskerne forstår, hvad europæisk demokrati betyder for dem. Mit mål er helt klart, at vi skal have flere danskere til at bruge deres stemmesedler til Europa-Parlamentsvalget i maj 2019."