skip to content
 
 
 

Ny trainee på kontoret

02-10-2019

Europa-Parlamentet i Danmark har fået ny trainee. Hun hedder Emma, er uddannet journalist og skal hjælpe med kontorets arbejde omkring presse og sociale medier.

Emma har for nyligt færdiggjort sin professionsbachelor i journalistik på journalisthøjskolen i Aarhus. Her har hun haft fokus på både multimediejournalistik og EU, og nu brænder hun for at formidle EU på en interessant, lærerig - og ikke mindst lettilgængelig - måde.

"Jeg synes EU er super spændende, men det kan være svært for mange at gennemskue, hvad der egentlig foregår. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre med at få øjnene op for, hvor interessant det kan være, ved at kommunikere levende og visuelt om EU."

Emma har efter sin uddannelse arbejdet som freelance journalist og illustrator, og har her lavet både infografikker, artikler, videoer og meget mere. Nu glæder hun sig til at kunne gøre alt dette, samtidig med at dykke ned i EU-området. For på kontoret skal Emma, udover at hjælpe presseteamet, producere indhold til Europa-Parlamentet i Danmarks Facebook-, Instagram- og Twitterkontoer.

For at følge med i Emmas (og de andre på kontorets) arbejde, så sørg for at følge Europa-Parlamentet i Danmark på de sociale medier! Du finder os på @EPiDanmark