skip to content
 
 
 

Nye ansigter hos Europa-Parlamentet i Danmark

01-10-2021

Europa-Parlamentets kontor i Danmark kunne i denne uge byde Emilie og Sophie velkommen som nye trainees. De kommer til at have deres hverdag i Europa-Huset på Gothersgade lige over for Kongens Have i København. 

 .
 

Emilie Hedegaard Jensen har læst en kandidat i Udviklingsstudier og Internationale Forhold på Aalborg Universitet. I løbet af sin studietid var hun praktikant ved Dansk Kulturinstitut i Riga, Letland, hvor hun blandt andet arbejdede med kommunikation på sociale medier og var med til at arrangere events om alt fra byplanlægning og arkitektur til musik og poesi. Hos Europa-Parlamentet i Danmark kommer Emilie til at producere indhold til sociale medier og planlægge arrangementer:

"Jeg ser især frem til at lægge praktisk erfaring til min viden om internationale relationer og EU-samarbejdet. Derudover glæder jeg mig meget til at formidle Europa-Parlamentets arbejde på de sociale medier og gennem arrangementer. Forhåbentlig kan det være med til at skabe debat og engagere danskerne til at tale mere om EU."

I februar færdiggjorde Sophie Bavnhøj sin bachelor i journalistik ved Syddansk Universitet og har som journalistpraktikant hos DR Nyheder erfaring med digital journalistik. Kort efter sin bacheloraflevering tog hun værnepligt i Søværnet og følger blandt andet derfor spændt debatten om EU som en 'forsvarsunion' i kølvandet på tilbagetrækningen fra Afghanistan. Sophie starter i presseteamet og en af hendes faste opgaver bliver at skrive det ugentlige nyhedsbrev:

"Jeg glæder mig til at arbejde i et internationalt miljø, komme med bag facaden og ikke mindst være med til at trække Europa-Parlamentets arbejde så tæt på danskerne som muligt."

Du kan følge med i Emilies, Sophies og resten af kontorets arbejde ved at følge Europa-Parlamentet i Danmark på de sociale medier - @epidanmark på Facebook og Twitter og @europarl_DK på Twitter.