skip to content
 
 
 

Nye ansigter på Europa-Parlamentets kontor

05-10-2018

Den 1. oktober er ny trainee, Sausan Mersoumi, og ny kommunikationskonsulent, Christina Jensen, startet på Europa-Parlamentets kontor i Danmark. De skal begge være med til at bringe EU-valget den 26. maj 2019 helt tæt på danskerne.

Sausan Mersoumi skal bl.a. arbejde med sociale medier og planlægning af events. Hun har et solidt kendskab til EU fra sit studie i europæiske studier ved Aalborg Universitet. Derudover har hun for nyligt afsluttet et praktikophold i Bruxelles hos Danmarks EU-Repræsentation og den Danske Ambassade i Belgien, hvor hun havde fokus på handel.

”Jeg er lidt af en EU-nørd, så jeg glæder mig til at kunne dele min entusiasme for europæiske forhold og forhåbentligt få flere danskere til at diskutere og interessere sig for EU-politik op til Europa-Parlamentsvalget,” fortæller Sausan.

Christina Jensen er et kendt ansigt på Europa-Parlamentets kontor i Danmark, da hun var trainee her i 2017. Hun er uddannet cand.mag. i kultur, kommunikation og globalisering fra Aalborg Universitet og kommer fra en stilling hos Københavns Kommune. Så EU-stof er ikke fremmed for hende, og hun er vant til navigere i et politisk landskab.

Som kommunikationskonsulent kommer Christina til at arbejde med sociale medier, eventplanlægning og kampagnen Dennegangstemmerjeg frem mod EU-valget den 26. maj 2019.

”Jeg er meget glad for at være tilbage på kontoret og ser frem til en spændende tid i EU, hvor der både er valg, brexit og en masse andre interessante emner på dagsordenen,” lyder det fra Christina. ”Mit mål er at få danskere til at engageret sig mere i europæisk demokrati og bruge deres stemme den 26. maj.”

Kontorchef Anne Mette Vestergaard glæder sig over de nye ansigter på kontoret: ”Med Sausan og Christina ombord har vi et rigtigt stærkt hold. Begge har stor viden om EU og kan med deres solide erfaring med sociale medier være med til at overbevise danskerne, at det er vigtigt, at de bruger deres stemme ved EU-valget.”