skip to content
 
 
 

Nye trainees hos Europa-Parlamentet i Danmark

02-03-2020

Mandag d. 2. marts er vores to nye trainees, Liv Rasmussen og Sofia Hansen, startet på Europa-Parlamentets kontor i Danmark. Læs mere om dem her.

Det gælder både vores hverdag og verden, når der bliver taget beslutninger i EU. Derfor vil Liv fortælle flest muligt, hvad det er, der foregår, og hvordan det hele egentlig hænger sammen.

Liv er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og HU University of Applied Sciences Utrecht og har erfaring med den nære journalistik fra blandt andet Fyens Stiftstidende og TV 2/Fyn. Som trainee håber hun, at hun kan bruge sin erfaring fra lokale medier til at fortælle om alt det vigtige, der kan virke langt væk og komme virkelig tæt på.

”Mit mål er at fortælle om, hvad der sker i Europa-Parlamentet på en måde som er så nærværende og interessant, at selv mine venner får lyst til at følge med. Nu skal jeg bare lige finde ud af, hvordan man gør det.”

Sofia er uddannet cand. soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse fra Copenhagen Business School og Columbia University i New York, og har gennem sit studie særligt fokuseret på international politik, bl.a. med et speciale om EU’s krisekommunikation. Det seneste år har hun boet i Bruxelles og arbejdet med presse og kommunikation i Oxfam International’s EU-advocacy kontor. Som trainee skal hun bl.a. arbejde med indholdsproduktion til sociale medier og planlægning af arrangementer.

”Jeg glæder mig til at bruge min viden om EU-politik, mine formidlingsevner og min strategiske sans for sociale medier til at oplyse om og engagere folk i de vigtige politiske beslutninger, der træffes i Bruxelles.”

Du kan følge med i Livs, Sofias og resten af kontorets arbejde ved at følge Europa-Parlamentet i Danmark på de sociale medier. Du finder os på @EPiDanmark.