skip to content
 

Nyt gammelt ansigt starter på Europa-Parlamentets danske kontor

15-06-2022

Ny PR-koordinator starter på Europa-Parlamentets kontor i Danmark. Oscar, der er tidligere trainee i huset, skal blandt andet arrangere begivenheder omkring 50-året for Danmarks indtræden i EU. 

 
 .

Det er et kendt ansigt, i hvert fald på kontoret, der vender tilbage til Europa-Parlamentets kontor i Danmark. Tidligere presse-trainee Oscar Ørtoft Pedersen tiltræder nemlig nu som PR-koordinator.

Oscar er uddannet journalist og har udover sin tid i Parlamentet finpudset sine formidlingsfærdigheder hos bl.a. DR Nyheder og Ritzau. Kombineret med en stor interesse for EU håber han at kunne gøre en positiv forskel, når han vender tilbage til arbejdet på kontoret:

”Jeg synes, det er vigtigt, at vi plejer vores fælles europæiske offentlighed - og det vil jeg gerne bidrage til! Jeg håber, at mine evner kan bidrage til at give danskerne bedst mulig indsigt i, hvad der rører sig i EU.”

Særligt 50-året for Danmarks indtræden i det fællesskab, der senere blev til EU, kommer til at være i fokus resten af året.

Oscar fungerer som barselsvikar for Maria Rosenberg Rasmussen, der vender tilbage i 2023.

Du kan følge med i Oscars og resten af kontorets arbejde ved at følge Europa-Parlamentet i Danmark på de sociale medier. Du finder os på Facebook, Instagram og Twitter.