skip to content
 
 
 

Sidste chance for at brevstemme

21-05-2019

Hvis du kan se i din kalender, at tiden er knap den 26. maj, så giv ikke op! Du kan stadig nå at brevstemme til og med torsdag den 23. maj på dit lokale borgerservice-center.

Er du taget på tidlig sommerferie, eller har du planlagt en hel dags Game of Thrones-maraton søndag den 26. maj? Tænker du derfor, at det bliver svært at nå stemmeboksen den dag? Så frygt ej, der er råd for det! Du kan nemlig stadig nå at brevstemme inden den 26. maj. Du kan brevstemme senest på torsdag den 23. maj.

Det gør du typisk ved at møde op på dit lokale borgerservice-center med et gyldigt ID, hvorefter du får udleveret en stemmeseddel. Når du har stemt, skal du blot underskrive et følgebrev på, at alt er gået rigtigt for sig.

Er du eksempelvis indlagt på sygehuset, indsat i et fængsel eller beboer på et plejehjem, kan du også stemme derfra. Vil du vide mere om reglerne om at brevstemme, så kan du henvende dig til din kommune eller tjekke med Økonomi- og Indenrigsministeriet. Du kan også browse på vores hjemmeside: www.europa-valg.eu