skip to content
 
 
 

Vind en tur til Strasbourg og kom med til debat om EU

10-07-2018
 .

(Deadline er overskredet) Brænder du for at dele dine synspunkter om Europas fremtid? Og vil du gerne vinde en tur til Strasbourg, hvor du kan opleve talen om EU’s tilstand (også kendt som SOTEU)? Så hold dig ikke tilbage - vi giver ti af jer en unik mulighed for at blive inviteret med til Strasbourg for at overvære SOTEU!

 .
 .

Vores fælles mål er klart og så alligevel en stor udfordring: Vi skal have så mange europæere som muligt til at stemme til det næste Europa-Parlamentsvalg i maj 2019 ved at sprede budskabet om kampagnen.

Derfor gør vi nu noget helt særligt: Vi giver dig chancen for at vinde en tur til Europa-Parlamentet i Strasbourg i Frankrig, hvor du kan være med til debatten om EU’s tilstand (også kendt som SOTEU). SOTEU er årets vigtigste debat i Europa-Parlamentet, hvor EU-Kommissionens formand sammen med EU-parlamentarikerne ser tilbage på det forgangne år og diskuterer, hvilken retning EU skal bevæge sig i det følgende år.

Debatten finder sted under Europa-Parlamentets samling i Strasbourg, der varer fra 10.-13. september 2018.

Vil du vide mere om SOTEU? Læs mere om sidste års debat her.

Det er supernemt at deltage i konkurrencen: Du skal bare få folk til at tilslutte sig kampagnen ved at dele det personlige link, som du får ved at tilmelde dig på www.eptwitter.eu/jegstemmer med så mange venner som muligt. Kopier linket og slå det op på alle de sociale medier, du bruger: I et Facebook-opslag eller på Twitter, i en e-mail til dine arbejdskolleger eller i en besked på WhatsApp. Vær kreativ!

Vi vil holde dig opdateret om, hvor mange der tilmelder sig takket være dig!

Der er kun to regler: Få folk til at tilmelde sig gennem dit personlige link, og bliv ved med det frem til midnat den 31. juli 2018. (Deadline er overskredet).

De ti deltagere, der har delt budskabet med flest, vil blive inviteret til at overvære talen om Unionens tilstand i Strasbourg i september.

Hvad vinder jeg?

De ti vindere vil blive inviteret på en tredagestur til Strasbourg den 10.-13. september 2018. De får mulighed for at dele deres synspunkter med MEP’erne og får VIP-pladser til at følge debatten om Unionens tilstand, der er årets vigtigste debat i Parlamentet. Debatten handler om, hvilken retning EU skal bevæge sig i det følgende år. Parlamentets valgkampagnehold står til rådighed med hjælp og information. Udgifterne til rejse og indkvartering vil blive dækket af Europa-Parlamentet.

Hvem kan deltage?

Du skal være mindst 18 år, bo i et EU-land og have mulighed for at rejse til Strasbourg den 10.-13. september 2018. De ti vindere vil blive kontaktet via e-mail af Parlamentets valgkampagnehold i dagene efter deadline, som er den 31. juli. Så husk at tjekke din e-mail der! (Deadline er overskredet).

Deltagerne i konkurrencen siger samtidig ja til at blive filmet til en video, der senere vil blive lagt ud på Europa-Parlamentets profiler på sociale medier.

Sørg for at have læst ”Vilkår og Betingelser”, som du finder via dette link.