skip to content
 

EP i Danmark

 .
 .

Europa-Parlamentet har lokale kontorer i alle EU's medlemslande. Formålet med kontorerne er at øge befolkningernes kendskab til Europa-Parlamentet og EU generelt samt tilskynde borgerne til at stemme ved valg til Europa-Parlamentet for at styrke det europæiske demokrati. 

 .
 

Hvad laver vi i København?

 .

Vi kommunikerer løbende om aktuelle politiske sager og initiativer gennem hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier og afholder hvert år mange relevante arrangementer, som er åbne for offentligheden.

Når folkeskoler, gymnasier, erhvervsskoler, læreruddannelser eller andre interesserede grupper lægger vejen forbi kontoret, tilbyder vi et skræddersyet, hvor vi gør oplevelsen interaktiv og lader eleverne engagere sig igennem bl.a. quizzer, lege og øvelser.  

Herudover har vi et bredt netværk af danske organisationer og andre der har en interesse i EU og Europa-Parlamentets arbejde, som vi løbende samarbejder med. Desuden assisterer vi mediernes dækning af Europa-Parlamentets samlinger i Strasbourg.

 .
 .

Oplev Europa

 .

Oplev Europa er et fælles initiativ af Europa-Parlamentet og Europa-Kommissionen, som giver dig mulighed for på en interaktiv måde at lære om europæisk politik, hvad EU betyder for dig og fremfor alt, hvordan du kan gøre en forskel.

Samtidig kan du i Oplev Europa høre spændende historier fra EU-borgere i alle dele af Europa og høre medlemmerne af Europa-Kommissionen og Europa-Parlamentet fortælle om deres arbejde og politiske mærkesager – på alle 24 officielle EU-sprog.

Du kan også tage en selfie i vores selfie-rum, hvor du med få klik kan dele billedet med familie og venner i hele Europa.

Det er oplagt at slå vores tilbud om et skræddersyet skolebesøg sammen med et besøg i Oplev Europa.

Du kan se mere om Oplev Europa her...
 .

Hvad kan vi gøre for dig?

 .

Vi kan hjælpe dig med at finde svar på spørgsmål om Europa-Parlamentets politiske arbejde eller skabe kontakt til medlemmerne af Europa-Parlamentet.

Send dine spørgsmål til os på  info@europa-huset.dk.

Hvis vi ikke kan hjælpe dig med din henvendelse, kan vi hjælpe dig videre.

 .

Hvem laver hvad?

 .
Find en oversigt over medarbejderne på kontoret i Danmark og deres arbejdsområder her...
 .
 .

Sidst opdateret den 4. marts 2019.