skip to content

 
 
 

Valg til Europa-Parlamentet

Her kan du finde svar på alle dine spørgsmål om Europa-Parlamentsvalget, der fandt sted den 23.-26. maj 2019. Er du nysgerrig på fakta, resultater og kandidaterne eller vil du gerne vide, hvordan du kan fortsat kan hjælpe med at udbrede EU-debatten, så er du kommet til det rette sted.

 

Nyheder om EU-valget 2019

Vi offentliggør løbende nyheder om valget til Europa-Parlamentet, der fandt sted den 23.-26. maj 2019. Det kan være alt fra baggrundsmateriale til de næste skridt i processen.

Læs mere
 

Sammen om EU

Vi har sammen valgt et nyt Europa-Parlament. Det var kun starten. Lad os nu mødes, tale sammen og gøre noget for at skabe det Europa, vi ønsker. Bliv en del af et stadigt voksende fællesskab.

Læs mere
 

Valgresultater 2019

På denne side kan du få et hurtigt overblik over de danske og europæiske resultater i forbindelse med valget til Europa-Parlamentet den 23.-26. maj 2019.

Læs mere
 

Det nye 'Spitzenkandidat'-system

Siden Lissabon-traktaten trådte i kraft i 2009, har Europa-Parlamentet haft en finger med i spillet, når formanden for Europa-Kommissionen skal vælges.

Læs mere
 

Kandidaterne til EU-valget

Her finder du en oversigt over de kandidater, der stillede op til Europa-Parlamentsvalget i maj 2019.

Læs mere

Sådan fungerede EU-valget

På denne side kan du få et hurtigt overblik over valgregler mv. i forbindelse med valget til Europa-Parlamentet, der fandt sted den 23.-26. maj 2019.

Læs mere

EU-valg 2014

Vi har samlet en oversigt over de væsentligste fakta og resultater fra Europa-Parlamentsvalget den 25. maj 2014.

Læs mere
 

Kandidaterne på Twitter

Vi samlet en oversigt over de kandidater, der er aktive på Twitter, så du kun skal lede et sted.

Læs mere

Valgmateriale

Vi har udformet en lang række forskellige materialer, som du kan bruge til dine egne aktiviteter. Gå på opdagelse i vores Download Center.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vælges medlemmerne af Europa-Parlamentet? Hvad er de politiske grupper? Vi har samlet svarene på de ofte stillede spørgsmål.

Læs mere