skip to content

 
 
Journalister samlet foran Europa-Parlamentet
Journalister samlet foran Europa-Parlamentet
 

Tilbud til pressen

 .

Europa-Parlamentet har en række attraktive tilbud til journalister og medier, som blandt andet kan få tilskud til besøg i Parlamentet. Alle med interesse for det kan også gøre gratis brug af Europa-Parlamentets omfattende multimediearkiv med billeder, video og lyd.

Læs mere om de mange tilbud nedenfor, hvor du også finder links til nyheder fra Europa-Parlamentet, til Parlamentets multimediecenter og til Parlamentets vidensbank.

Har du presserelaterede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Jacob Lolck
Presseattaché ved Europa-Parlamentets kontor i Danmark
Tlf. +45 33 41 40 44 eller mobil +45 25 48 87 11
jacob.lolck@europarl.europa.eu

Lea Hovmand Jørgensen
Presseattaché ved Europa-Parlamentets kontor i Danmark
Tlf. +45 33 17 05 50 eller mobil +45 22 11 43 77
lea.jorgensen@europarl.europa.eu

 .
 

Nyheder fra Europa-Parlamentet

På Europa-Parlamentets centrale nyhedsside kan du finde pressemeddelelser, baggrundsnotater, infografikker, dagsordener m.m. Så hvad enten du er interesseret i at følge de seneste udviklinger eller ønsker at gå i dybden med særlige emner på  dagsordenen, er dette stedet at begynde.

Læs mere
 

Akkreditering og rejsetilskud

Journalister, der ønsker at besøge Europa-Parlamentet, skal søge om akkreditering. Det er også muligt at søge om støtte til besøg i Bruxelles og Strasbourg for journalister, der gerne vil dække Europa-Parlamentets politiske arbejde under plenarsamlinger og udvalgsmøder.

Læs mere
 

Multimediecenter

I Europa-Parlamentets multimediecenter kan du søge efter billeder, videoer og lydklip til illustration af Parlamentets arbejde. Du kan også se optagelser fra Parlamentets samlinger, udvalgsmøder og pressekonferencer live eller on demand. Alt sammen bliver stillet gratis til rådighed for medier.

Læs mere
 

Pressefaciliteter

Europa-Parlamentet stiller en række moderne faciliteter gratis til rådighed for medier, som ønsker at dække Parlamentets arbejde. Journalister kan blandt andet gøre brug af TV-studier, multimediestudier, stand-up-positioner, radiostudier og kamerahold.

Læs mere
 

Vidensbank

Europa-Parlamentet stiller via sin tænketank, dokumentregisteret og biblioteket en stor database af dokumenter, analyser, briefinger, faktablade m.m. til rådighed for offentligheden. For dig, der ønsker at få et overblik eller gå i dybden med et bestemt emne eller politikområde. Du kan også sende spørgsmål direkte til Parlamentet.

Læs mere