skip to content

 
 
 

Gruppebesøg i Oplev Europa

I Oplev Europa tilbyder vi skræddersyede oplæg til skoleklasser, uddannelsesinstitutioner og andre grupper, der vil lære mere om EU.

 .

Vi holder oplæg med et højt fagligt niveau om aktuel EU-politik og EU’s arbejde og indarbejder løbende den nyeste viden og udvikling. På en engagerende, underholdende og forståelig måde inddrager vi undervejs deltagerne og lægger op til debat. I dialog med jer tilpasser vi besøget til jeres ønsker og faglige behov.

Læs om de forskellige typer oplæg og tilmeld din gruppe her

 .
 .
 .

Læs, hvad andre siger om vores oplæg

"Det var et super konkret, engageret og levende oplæg. EU er for mange elever (og sikkert for andre lægfolk) et kedeligt emne - men det blev serveret herligt og dejlig friskt!"

”Som en del af min samfundsfags undervisning tog jeg med min 9. klasse til EU-huset for at få et overblik over Brexit - som ind imellem kan være meget forvirrende for eleverne. Min klasse (og jeg) har nu en laaangt bedre forståelse, og vi fik et super godt indblik i, hvad pokker der foregår i EU! Tusind tak for det!!”

"Alle elever var meget tilfreds og sagde, at det var det bedste af alt, som vi har hørt på alle de ekskursioner, som vi har været til i København."

"Eleverne var rigtig glade for oplægget, hvor de følte, at de blev hørt, og at de kunne få svar på alle deres spørgsmål."

"Eleverne var meget glade og følte sig inspireret og klædt på."

"God til at få det i et sprog eleverne forstod."

"Det var et virkeligt godt oplæg, som eleverne fik meget ud af. Oplægsholderne gjorde EU stoffet vedkommende og var meget imødekommende overfor eleverne fra 9. klasse. Har sagt til mine kolleger, at et besøg i Europa-Huset er bestemt et besøg værd, især når det interaktive rum i stuen kommer i brug. Kunne måske godt udvide oplægget med 15 minutter."