Επιστροφή στη διαδικτυακή πύλη Europarl

Choisissez la langue de votre document :

 Ευρετήριο 
 Προηγούμενο 
 Επόμενο 
 Πλήρες κείμενο 
Πληρη πρακτικα των συζητησεων
Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2004 - Στρασβούργο Έκδοση ΕΕ

3. Καλωσόρισμα
MPphoto
 
 

  Πρόεδρος. Θα ήθελα να καλωσορίσω την αντιπροσωπεία των 15 βουλευτών και γερουσιαστών από τις χώρες του Mercosur (Αργεντινή, Βραζιλία, Παραγουάη και Ουρουγουάη) που μόλις έλαβε θέση στο θεωρείο.

Της αντιπροσωπείας ηγείται ο κ. Alfredo Atanasof, μέλος του Κοινοβουλίου της Αργεντινής και Πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του Mercosur.

Οι προσκεκλημένοι μας βρίσκονται εδώ για να συμμετάσχουν στην 6η Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Κοινής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του Mercosur. Η διάσκεψη διεξάγεται σήμερα και αύριο στο Στρασβούργο.

Όπως γνωρίζετε, η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Mercosur διαπραγματεύονται μια συμφωνία οικονομικής συνεργασίας, πολιτικού συντονισμού και εταιρικής σχέσης.

Είναι μεγάλη μου τιμή μου που καλωσορίζω αυτή την αντιπροσωπεία και εύχομαι στην Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη κάθε επιτυχία.

Κυρίες και κύριοι, πρέπει επίσης να σας ενημερώσω ότι η συζήτηση της δήλωσης του Συμβουλίου αναφορικά με τη θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την ακρόαση στο Διεθνές Δικαστήριο για το τείχος στο Ισραήλ θα μετατεθεί στις 15.00, ούτως ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στις ψηφοφορίες σε λίγα λεπτά.

 
  
  

ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ κ. COX
Προέδρου

 
Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου - Πολιτική απορρήτου